Libnet.ro
UNICEF

23:00

FOTO VIDEO Istoria Prima TV, 17 ani de televiziune: povestea merge mai departe

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Istoria Prima TV, 17 ani de televiziune: povestea merge mai departe

Finalul de an este o perioada buna pentru bilanturi. Pentru postul Prima TV, aceasta luna inseamna, totodata, o aniversare. Astazi se implinesc 17 ani de cand televiziunea Prima a aparut in peisajul media romanesc. De-a lungul anilor, postul a adus publicului formate internationale care au inregistrat recorduri de audienta, emisiuni-concurs, reality-show-uri, dar si campanii sociale. continuă pe Adevărul

VIDEO Prima TV implineste 17 ani: vedetele postului au povestit despre inceputuri, la Adevarul Live

Astazi se implinesc 17 ani de cand televiziunea Prima a aparut in peisajul media romanesc. De-a lungul anilor, postul a adus publicului formate internationale care au inregistrat recorduri de audienta, emisiuni-concurs, reality-show-uri, dar si campanii sociale. Magda Vasiliu, Livia Graur si Mihai Ursu, alaturi de Adriana Maris, au fost prezenti in studioul Adevarul Live, pentru a-si aminti de inceputuri.

Prima TV sarbatoreste 17 ani alaturi de cea mai tare gasca de pe Facebook

Prima TVaniverseaza17 ani, pe17 decembrie,si porneste in cautarea celor mai aprigi petrecareti de pe Facebook. Fanii emisiunilorPrima TVvor intra in cea mai tare gasca si vor sarbatori17 anide voie buna printr-o noua aplicatie interactiva, alaturi de vedetele postului. Cei care vor sa petreaca impreuna cu prezentatoriiClick!,Diana Bart si Alex Constantin, maestrul bucatarHoria Virlan,Andreea Friedde laFocus,CarcotasiiIoana Petric si Alex Bogdansi echipaTrasnitilor, vor putea impartasi experienta si prietenilor de pe Facebook. Pentru a sarbatori alaturi de vedetelePrima TV, tot ceea ce trebuie [].

Prima TV implineste 17 ani: vedetele postului impartasesc amintiri la Adevarul Live, de la ora 12.00

Astazi se implinesc 17 ani de cand televiziunea Prima a aparut in peisajul media romanesc. De-a lungul anilor, postul a adus publicului formate internationale care au inregistrat recorduri de audienta, emisiuni-concurs, reality-show-uri, dar si campanii sociale. Magda Vasiliu, Livia Graur si Mihai Ursu, alaturi de Adriana Maris, vor fi prezenti in studioul Adevarul Live, de la ora 12. 00, pentru a-si aminti de inceputuri.

FOTO VIDEO 75 de ani de la premiera filmului Pe aripile vantului, un spectacol cinematografic monumental

Pe aripile vantului/Gone with the Wind, filmul legendar care a schimbat industria cinematografica mondiala, a ajuns la 75 de ani de la prima proiectie. in dreptul productie se aduna o suma impresionanta de atribute: primul film color, recordul de rentabilitate, cea mai lunga durata pentru selectia personajului principal sau factorii istorici pe care si-a cladit succesul.

FOTO VIDEO Un craiovean plecat in Italia in urma cu 15 ani isi vede mama pe camerele de supraveghere din cimitir

Nicolita Diaconu, in varsta de 74 de ani, din Craiova, pastreaza legatura cu fiul sau prin intermediul camerelor de supraveghere montate in cimitirul Bisericii Sfintii Constantin si Elena. Initiativa de a amplasa un sistem video in zona ii apartine preotului, care a vrut sa ii sperie pe hoti.

FOTO VIDEO Pasajul la mustata, unic in Romania. Autobuzele trec la distanta de cativa centimetri cand se intersecteaza

La Iasi a fost inaugurat luni, 15 decembrie, unul dintre cele mai controversate proiecte ale primariei conduse de baronul Gheorghe Nichita. Pasajul subteran Mihai Eminescu a fost intarziat peste doi ani, iar opinia publica a discutat intens in acest interval pe subiectul incap sau nu doua autobuze?.

FOTO VIDEO Doar ei au remuscari? Tristetea localnicilor ajunsi la elicopterul prabusit inaintea autoritatilor: Am vrut sa facem bine si uitati cat de rau a iesit

Localnicii din Ovidiu, care au ajuns inaintea autoritatilor la epava SMURD cu barci de agrement nu mai au pace de cand s-a prabusit elicpterul. Oamenii isi reproseaza ca n-au putut face mai mult, spre deosebire de oficialitati care isi gasesc doar scuze.

FOTO VIDEO Personalul nedidactic din scoli protesteaza fata de salariile de mizerie

Sindicalisti ai organizatiei SIP-FEN Vrancea au fost astazi la Prefectura si la Inspectoratul Scolar Vrancea, pentru a se plange de salariile de mizerie. in acelasi timp, 10 salariati din aceasta categorie de personal, incadrati la unitatile de invatamant din Vrancea, au participat la protestul organizat la Bucuresti.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )