Libnet.ro
UNICEF

11:00

Prima TV sarbatoreste 17 ani alaturi de cea mai tare gasca de pe Facebook

Playtech Playtech,
Prima TV sarbatoreste 17 ani alaturi de cea mai tare gasca de pe Facebook

Prima TVaniverseaza17 ani, pe17 decembrie,si porneste in cautarea celor mai aprigi petrecareti de pe Facebook. Fanii emisiunilorPrima TVvor intra in cea mai tare gasca si vor sarbatori17 anide voie buna printr-o noua aplicatie interactiva, alaturi de vedetele postului. Cei care vor sa petreaca impreuna cu prezentatoriiClick!,Diana Bart si Alex Constantin, maestrul bucatarHoria Virlan,Andreea Friedde laFocus,CarcotasiiIoana Petric si Alex Bogdansi echipaTrasnitilor, vor putea impartasi experienta si prietenilor de pe Facebook. Pentru a sarbatori alaturi de vedetelePrima TV, tot ceea ce trebuie []. continuă pe Playtech

Prima TV implineste 17 ani: vedetele postului impartasesc amintiri la Adevarul Live, de la ora 12.00

Astazi se implinesc 17 ani de cand televiziunea Prima a aparut in peisajul media romanesc. De-a lungul anilor, postul a adus publicului formate internationale care au inregistrat recorduri de audienta, emisiuni-concurs, reality-show-uri, dar si campanii sociale. Magda Vasiliu, Livia Graur si Mihai Ursu, alaturi de Adriana Maris, vor fi prezenti in studioul Adevarul Live, de la ora 12. 00, pentru a-si aminti de inceputuri.

VIDEO Prima TV implineste 17 ani: vedetele postului au povestit despre inceputuri, la Adevarul Live

Astazi se implinesc 17 ani de cand televiziunea Prima a aparut in peisajul media romanesc. De-a lungul anilor, postul a adus publicului formate internationale care au inregistrat recorduri de audienta, emisiuni-concurs, reality-show-uri, dar si campanii sociale. Magda Vasiliu, Livia Graur si Mihai Ursu, alaturi de Adriana Maris, au fost prezenti in studioul Adevarul Live, pentru a-si aminti de inceputuri.

FOTO VIDEO Istoria Prima TV, 17 ani de televiziune: povestea merge mai departe

Finalul de an este o perioada buna pentru bilanturi. Pentru postul Prima TV, aceasta luna inseamna, totodata, o aniversare. Astazi se implinesc 17 ani de cand televiziunea Prima a aparut in peisajul media romanesc. De-a lungul anilor, postul a adus publicului formate internationale care au inregistrat recorduri de audienta, emisiuni-concurs, reality-show-uri, dar si campanii sociale.

Cea mai mare descoperire facuta in ultimii 30 de ani, in ROMANIA. Se afla la o adancime de peste 2.500 de metri

S-a descoperit un nou zacamant de petrol si gaze in Romania. Este cea mai mare descoperire din ultimii 30 de ani in zona Muntenia. Zacamantul a fost descoperit de doua companii petroliere in sudul judetului.

Cine a fost aleasa cea mai fascinanta persoana din lume in anul 2014

Amal Clooney, sotia actorului George Clooney, a fost desemnata cea mai fascinanta persoana din lume pe anul 2014, informeaza Mediafax.

Analiza BBC: Este economia Chinei cea mai mare din lume?

Pentru prima oara in 140 de ani, Statele Unite a pierdut titlul de cea mai mare economie mondiala - titlu care a revenit recent Chinei, conform Fondului Monetar International. Dar cat de corecte sunt aceste.

Zacamant important de titei si gaze, descoperit in Buzau. Este cea mai mare descoperire din ultimii 30 ani in Muntenia

OMV Petrom SNP), cel mai mare producator de titei si gaze din sud-estul Europei, anunta descoperirea unui nou zacamant de titei si gaze, in sudul judetului Buzau. Productia potentiala pe sonda este de 1. 100 bep/zi. Potrivit declaratiilor.

Noul serial turcesc de la Kanal D, mai tare ca X Factor!

Dupa ce serialul fenomen Suleyman Magnificul s-a incheiat, Kanal D a inceput vineri seara difuzarea unui nou serial turcesc, Yaman, ce pare sa se bucure de acelasi succes. Asta deoarece a fost mai urmarit decat talent show-ul X Factor, pozitionand Kanal D pe locul doi in topul celor mai urmarite televiziuni din Romania.

Inima economica a Europei, aproape de declin? Sectorul privat din Germania, cea mai slaba crestere din 2013

Economia Germaniei se confrunta cu un risc de declin, in contextul unei incetiniri a cresterii in sectorul privat, care a ajuns in decembrie la cel mai scazut nivel din ultimele 18 luni, informeaza Bloomberg .

Agentie americana: Perioada ianuarie - noiembrie 2014 a fost cea mai calda, din 1880

Perioada ianuarie-noiembrie din acest an a fost cea mai calda inregistrata pe planeta noastra de la debutul masuratorilor de temperatura, in 1880, a anuntat, joi, agentia americana National Oceanic and.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )