Libnet.ro
UNICEF

23:30

VIDEO Primul termen in dosarul Revolutiei: 600 de oameni au fost vineri la inalta Curte, nu si Ion Iliescu

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Primul termen in dosarul Revolutiei: 600 de oameni au fost vineri la inalta Curte, nu si Ion Iliescu

Vineri a avut loc, la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ), primul termen in camera preliminara in dosarul Revolutiei, in care fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu si fostul vicepremier Gelu Voican Voiculescu au fost pusi sub acuzare pentru infractiuni contra umanitatii, transmite Mediafax. 32 Primul termen al Dosarului Revolutiei: Timp de 5 ore au fost strigate 3. 516 persoane. Urmatorul termen, pe 21 februarie UPDATE 09. 36 Fostul presedinte Ion Iliescu nu participa, vineri, la primul termen in dosar. Peste 700 de victime si urmasi ai revolutionarilor au venit la iCCJ, desi cei mai multi spun ca este timp pierdut. continuă pe Hotnews

UPDATE Ion Iliescu nu s-a prezentat la Curtea Suprema. Primul termen din Dosarul Revolutiei are loc, vineri, la 30 de ani de la caderea comunismului in Romania. Peste 5.000 de persoane au fost citate (FOTO, VIDEO)

UPDATE Ion Iliescu, acuzat de crime impotriva umanitatii, nu s-a prezentat, vineri, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a fost reprezentat de avocatul sau, Adrian Georgescu, care a precizat ca.

Primul termen al Dosarului Revolutiei: Timp de 5 ore au fost strigate 3.516 persoane. Urmatorul termen, in 21 februarie 2020 - UPDATE

Procesul Revolutiei a fost amanat pentru data de 21 februarie 2020, dupa ce instanta a constatat lipsa de procedura. Timp de cinci ore au fost strigate 3. 516 persoane, transmite Mediafax. in acest context, inalta Curte de Casatie si Justitie reaminteste numeroasele demersuri facute de o lunga perioada de timp pentru asigurarea unui spatiu adecvat pentru desfasurarea activitatii instantei supreme.

Haos si disperare la Curtea Suprema, unde se judeca dosarul Revolutiei. Mii de oameni au fost chemati in fata judecatorilor. O femeie a lesinat, coplesita de emotie

Momente dramatice la Curtea Suprema unde sute de persoane, rude ale victimelor Revolutiei din 1989, au venit la primul termen al procesului asteptat de trei decenii. A fost nevoie chiar si de interventia.

Primul termen in dosarul Revolutiei. De ce a refuzat Ion Iliescu sa se prezinte in instanta

La Curtea Suprema a avut loc, vineri, primul termen in dosarul Revolutiei. Au fost citate 5. 000 de persoane, dintre care 700 s-au prezentat in fata judecatorilor. Ion Iliescu a refuzat sa se prezinte in instanta, iar avocatul sau a precizat ca a luat aceasta decizie pentru ca nu este necesar. Ion Iliescu nu s-a prezentat .

ICCJ: Primul termen in dosarul Revolutiei, au fost citate aproape 5.000 de persoane

Inalta Curte de Casatie si Justitie incepe, vineri, dezbaterile in camera preliminara in dosarul Revolutiei, in care fostul presedinte Ion Iliescu este acuzat de infractiuni contra umanitatii, noteaza Agerpres.

Sute de persoane prezente la dosarul Revolutiei: au intervenit pompierii SMURD. Iliescu este absent FOTO

Cateva sute de persoane, din cele 5. 000 pentru care instanta a trimis citatii, s-au prezentat, vineri, la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), la primul termen din Dosarul Revolutiei, in care Ion Iliescu si Gelu Voican Voiculescu sunt inculpati pentru infractiuni contra umanitatii.

Dosarul Revolutiei are azi primul termen la ICCJ

Primul termen in camera preliminara in dosarul Revolutiei are loc azi la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ). in dosar sunt implicatifostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu si fostul vicepremier Gelu Voican Voiculescu care au fost pusi sub acuzare pentru infractiuni contra umanitatii.

Traian Basescu, despre Dosarul Revolutiei: Cat timp se va mentine in functiune pentru acest dosar Codul de Procedura Penala, vor fi amanari la nesfarsit (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca judecata in Dosarul Revolutiei va fi amanata la nesfarsit daca se va mentine pentru acest dosar in functiune Codul de Procedura.

Petre Roman se gandeste sa-l dea in judecata pe procurorul general: Unii dintre colegii lui il slujeau pe Ceausescu cu mult zel Cererea lui Licu de a redeschide dosarul Revolutiei in cazul fostului premier, respinsa de iCCJ (VIDEO)

Petre Roman se gandeste sa il dea in judecata pe procurorul general al Romaniei, Bogdan Licu, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie a respins cererea magistratului de a redeschide dosarul Revolutiei i.

Petre Roman nu va fi urmarit penal in dosarul Revolutiei: Am fost revoltat. Bogdan Licu aducea argumente de imaginat in vremea stalinismului

Petre Roman si Teodor Brates nu vor fi urmariti penal in dosarul Revolutiei. Instanta Suprema a respins solicitarea procurorului general, Bogdan Licu, de deschidere a dosarului Revolutiei pe numele celor doi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )