Libnet.ro
UNICEF

06:30

Traian Basescu, despre Dosarul Revolutiei: Cat timp se va mentine in functiune pentru acest dosar Codul de Procedura Penala, vor fi amanari la nesfarsit (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre Dosarul Revolutiei: Cat timp se va mentine in functiune pentru acest dosar Codul de Procedura Penala, vor fi amanari la nesfarsit (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca judecata in Dosarul Revolutiei va fi amanata la nesfarsit daca se va mentine pentru acest dosar in functiune Codul de Procedura. continuă pe B1

Ion Cristoiu, despre dosarul Revolutiei: E o premiera in justitia mondiala. Nu cred ca mai exista un proces unde sa fie 5.000 de insi citati, dintre care unii morti

Dosarul Revolutiei din 1989 e judecat, incepand de azi, la inalta Curte de Casatie si Justitie. Lista inculpatilor, acuzati de infractiuni contra umanitatii, este deschisa de Ion Iliescu. La.

Traian Basescu, despre faptul ca mii de bucuresteni nu au apa calda si caldura: Doamna Firea, cand o cauti, plange de mila copilasilor, dar nu se gandeste ca pe acei copilasi ii lasa in frig (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, vineri, in cadrul Stirilor B1 TV, ca stia, inca din perioada in care era primar general al Capitalei, ca reteaua de termoficare a Bucurestiului va ceda. Europarlamentarul PMP.

Traian Basescu, despre situatia din Republica Moldova: ACUM si PDM sunt obligate sa preia guvernarea si sa reorienteze tara catre Vest

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat in cadrul dezbaterilor despre Parteneriatul Estic de ieri din Parlamentul European, ca blocul ACUM, condus de Maia Sandu si de Andrei Nastase, si.

Traian Basescu, despre noua conducere a PSD: Daca-i arunci pe toti in apa, sa vedeti ca plutesc

Fostul presedinte Traian Basescu este sceptic in privinta ideii ca PSD se va reforma odata cu schimbarea conducerii partidului, in conditiile in care, atrage atentia acesta, in cadrul formatiunii exista.

Traian Basescu, despre razboiul din interiorul PSD: Asta e nivelul lor, nivelul cartierelor rau-famate. Sunt la nivelul lampa cu gaz (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a comparat, vineri, in cadrul Stirilor B1 TV, felul in care s-au jignit membrii PSD in ultimele zile cu rafuielile din cartierele rau-famate. Asta e nivelul lor. Nive.

Traian Basescu, despre localele din 2020: PMP nu are alt drum decat cel al aliantelor cu PNL si USR

Fostul presedinte Traian Basescu le-a transmis vineri membrilor Colegiului National al PMP ca, in perpectiva alegerilor locale de anul viitor, partidul nu are alt drum decat cel al aliantelor cu PNL si USR,.

Traian Basescu cere o OUG pentru judecarea Dosarului Revolutiei: La fiecare proces trebuie sa fie citati toti cei 5.000 de participanti

Primul termen de judecata din Dosarul Revolutiei are loc, vineri, la aproape 30 de ani de cand dictatorul Nicolae Ceausescu era indepartat de la putere si Romania era eliberata de comunism. Peste 5. 000 de.

VIDEO Primul termen in dosarul Revolutiei: 600 de oameni au fost vineri la inalta Curte, nu si Ion Iliescu

Vineri a avut loc, la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ), primul termen in camera preliminara in dosarul Revolutiei, in care fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu si fostul vicepremier Gelu Voican Voiculescu au fost pusi sub acuzare pentru infractiuni contra umanitatii, transmite Mediafax. 32 Primul termen al Dosarului Revolutiei: Timp de 5 ore au fost strigate 3. 516 persoane. Urmatorul termen, pe 21 februarie UPDATE 09. 36 Fostul presedinte Ion Iliescu nu participa, vineri, la primul termen in dosar. Peste 700 de victime si urmasi ai revolutionarilor au venit la iCCJ, desi cei mai multi spun ca este timp pierdut.

Primul termen in dosarul Revolutiei. De ce a refuzat Ion Iliescu sa se prezinte in instanta

La Curtea Suprema a avut loc, vineri, primul termen in dosarul Revolutiei. Au fost citate 5. 000 de persoane, dintre care 700 s-au prezentat in fata judecatorilor. Ion Iliescu a refuzat sa se prezinte in instanta, iar avocatul sau a precizat ca a luat aceasta decizie pentru ca nu este necesar. Ion Iliescu nu s-a prezentat .

Petre Roman nu va fi urmarit penal in dosarul Revolutiei: Am fost revoltat. Bogdan Licu aducea argumente de imaginat in vremea stalinismului

Petre Roman si Teodor Brates nu vor fi urmariti penal in dosarul Revolutiei. Instanta Suprema a respins solicitarea procurorului general, Bogdan Licu, de deschidere a dosarului Revolutiei pe numele celor doi.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )