Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Principesa Margareta, la moartea Regelui:Bunatatea si iertarea sa au invins toate relele secolului trecut

Adevărul Adevărul,
VIDEO Principesa Margareta, la moartea Regelui:Bunatatea si iertarea sa au invins toate relele secolului trecut

Principesa Margareta, Custodele Coroanei Romane, a dat publicitatii primul mesaj oficial dupa moartea Regelui Mihai. continuă pe Adevărul

Principesa Margareta: Romani, tara a pierdut pe Regele Mihai I. Am pierdut, ca voi toti, un parinte. Bunatatea si iertarea sa au invins toate relele secolului trecut... (VIDEO)

Principesa Margareta, Custodele Coroanei, a transmis un mesaj romanilor, dupa trecerea in nefiinta a Regelui Mihai. Romani, tara a pierdut pe Regele Mihai I. Timp de peste noua decenii,.

VIDEO Prima declaratie a Principesei Margareta, noul Sef al Familiei Regale a Romaniei, dupa moartea Regelui Mihai

Principesa Margareta, Custodele Coroanei Romane, a dat publicitatii primul mesaj oficial dupa moartea Regelui Mihai.

Regele Mihai a murit. Principesa Margareta devine Regina. Ce titlu va avea Radu Duda

Principesa Margareta devine, odata cu moartea Regelui Mihai, Regina Margareta, dupa cum este stabilit in Statul Casei Regale, modificat la mijlocul anilor 2000. De asemenea, aceasta va ramane si sef al Casei Regale.

LIVE TEXT Custodele Coroanei, Principesa Margareta, face o declaratie catre tara la ora 19.00

Custodele Coroanei, Principesa Margareta, face o declaratie catre tara de la ora 19. 00, dupa cum a anuntat Secretariatul Regal, marti, in urma mortii Regelui Mihai.

Regele Mihai a murit / Custodele Coroanei, Principesa Margareta, va face o declaratie catre tara, marti seara, la ora 19,00

Custodele Coroanei, Principesa Margareta, va face o declaratie catre tara, marti seara, la ora 19, anunta Secretariatul Regal, intr-un comunicat postat pe site-ul familiaregala. ro.

Radu Tudor, dupa moartea Regelui Mihai: Un examen foarte greu pentru Romania

Moartea Regelui Mihai reprezinta un examen urias pentru Romania. Intr-un moment in care marlania, ura, atacul la persoana, lipsa marilor proiecte de tara si gustul amar fata de politica domina societatea noastra,.

Ce s-a intamplat la Castelul Peles imediat dupa moartea regelui

Conducerea Muzeului National Peles a dispus, marti dupa-amiaza, coborarea drapelului in berna la Castelul Peles, dupa anuntul privind moartea Regelui Mihai I, fost suveran al Romaniei. Casa.

Carmen Harra a prezis moartea Regelui Mihai

Moartea Regelui Mihai a fost prezisa de Carmen Harra, in urma cu cateva zile. Dramele vor continua. Din pacate, Regele Mihai nu va mai rezista in viata pana la sfarsitul.

De ce se spune Hristos a inviat, dupa moartea Regelui Mihai

Hristos a inviat, Majestate, este mesajul cu care un cunoscut preot, Constantin Necula, a marcat pe o retea de socializare moartea Regelui Mihai. O formulare care s-ar putea sa-i fi nedumerit pe unii.

PSD si Coruptia Ucide anunta ca suspenda mitingurile programate la sfarsitul saptamanii, in semn de respect fata de moartea Regelui Mihai

Mitingurile programate pentru sfarsitul acestei saptamani au fost anulate, in semn de respect fata de moartea Regelui Mihai. Anunturi in acest sens au venit atat din partea PSD,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )