Libnet.ro
UNICEF

15:00

VIDEO Protest anuntat astazi n Bucuresti, dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Protest anuntat astazi n Bucuresti, dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA

Un protest a fost anuntat miercuri in Bucuresti, de la ora 16. 00, in Piata Victoriei, dupa ceCurtea Constitutionala a Romaniei a stabilit ca exista conflict intre Presedinte si Guvern in cazul respingerii revocarii sefei DNA,Laura Codruta Kovesi. Apelul la protest a fost facut de comunitatile Coruptia Ucide, Rezistenta, Insistam si Asociatia Civica ProFest pe pagina de FacebookNucedam!Aparam Democratia!. continuă pe Hotnews

Protest anuntat astazi n Bucuresti, dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA

Un protest a fost anuntat miercuri in Bucuresti, de la ora 16. 00, in Piata Victoriei, dupa ceCurtea Constitutionala a Romaniei a stabilit ca exista conflict intre Presedinte si Guvern in cazul respingerii revocarii sefei DNA,Laura Codruta Kovesi. Apelul la protest a fost facut de comunitatile Coruptia Ucide, Rezistenta, Insistam si Asociatia Civica ProFest pe pagina de FacebookNucedam!Aparam Democratia!.

VIDEO Protest n Piata Victoriei dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA / Circa 300 de oameni n piata

Un protest a fost anuntat miercuri in Bucuresti, de la ora 16. 00, in Piata Victoriei, dupa ceCurtea Constitutionala a Romaniei a stabilit ca exista conflict intre Presedinte si Guvern in cazul respingerii revocarii sefei DNA,Laura Codruta Kovesi. Apelul la protest a fost facut de comunitatile Coruptia Ucide, Rezistenta, Insistam si Asociatia Civica ProFest pe pagina de FacebookNucedam!Aparam Democratia!----------------18:45 Circa 300 de persoane in acest moment. Oamenii scandeaza: Hotilor! Hotilor! si Sobolanii!18:30 in jur de 200 de protestatari sunt acum in Piata Victoriei.

Protest anuntat in Piata Victoriei dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA

Comunitatea Coruptia ucide a anuntat miercuri dupa-amiaza organizarea unui protest in Piata Victoriei, dupa decizia Curtii Constitutionale privind conflictul Guvern-Presedinte legat de revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Protest in fata Guvernului dupa decizia CCR. Peste 1.000 de oameni s-au strans in Piata Victoriei. imbranceli cu jandarmii

Aproximativ 1. 000 de persoane s-au adunat miercuri in Piata Victoriei, in urma deciziei Curtii Constitutionale in cazul sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Protestatarii au blocat circulatia, in apropiere de.

Reactia lui Tudorel Toader dupa decizia CCR in cazul lui Kovesi

La scurt timp dupa decizia CCR cu privire la revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris o postare pe o retea de socializare in care argumenta ca verdictul Curtii Constitutionale valorifica principiul.

LIVEVIDEO TEXT Protest n Piata Victoriei dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA / Circa 600 de oameni n piata

Un protest a fost anuntat miercuri in Bucuresti, de la ora 16. 00, in Piata Victoriei, dupa ceCurtea Constitutionala a Romaniei a stabilit ca exista conflict intre Presedinte si Guvern in cazul respingerii revocarii sefei DNA,Laura Codruta Kovesi. Apelul la protest a fost facut de comunitatile Coruptia Ucide, Rezistenta, Insistam si Asociatia Civica ProFest pe pagina de FacebookNucedam!Aparam Democratia!----------------19:45 Circa 1. 000 de persoane protesteaza in Piata Victoriei19:20 Numarul protestatarilor a ajuns la circa 60019:00 Peste 400 de persoane. Lumea scandeaza: Pensii!, CCR, ciuma rosie! sau PSD si FSN, s-au bagat in CCR. 18:45 Circa 300 de persoane in acest moment. Oamenii scandeaza: Hotilor! Hotilor! si Sobolanii!18:30 in jur de 200 de protestatari sunt acum in Piata Victoriei.

LIVEVIDEO TEXT Protest n Piata Victoriei dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA / Circa 1.300 de oameni n piata

Un protest a fost anuntat miercuri in Bucuresti, de la ora 16. 00, in Piata Victoriei, dupa ceCurtea Constitutionala a Romaniei a stabilit ca exista conflict intre Presedinte si Guvern in cazul respingerii revocarii sefei DNA,Laura Codruta Kovesi. Apelul la protest a fost facut de comunitatile Coruptia Ucide, Rezistenta, Insistam si Asociatia Civica ProFest pe pagina de FacebookNucedam!Aparam Democratia!----------------20:20 Circa 1. 300 de persoane in Piata. Lumea striga Hotii, hotii! si CCR, sluga PSD19:20 Numarul protestatarilor a ajuns la circa 60018:30 in jur de 200 de protestatari sunt acum in Piata Victoriei.

Protest in Piata Victoriei dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA

Comunitatea Coruptia ucide a anuntat miercuri dupa-amiaza organizarea unui protest in Piata Victoriei, dupa decizia Curtii Constitutionale privind conflictul Guvern-Presedinte legat de revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

VIDEO FOTO Protest n Piata Victoriei dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA / Peste 2.000 de oameni au fost n piata/ mbrnceli ntre jandarmi si protestatari

Peste 2. 000 de oameni au protestat, miercuri seara, in Piata Victoriei, dupa ceCurtea Constitutionala a Romaniei a stabilit ca exista conflict intre Presedinte si Guvern in cazul respingerii revocarii sefei DNA,Laura Codruta Kovesi. Apelul la protest a fost facut de comunitatile Coruptia Ucide, Rezistenta, Insistam si Asociatia Civica ProFest pe pagina de FacebookNucedam!Aparam Democratia!HotNews. ro a transmis livetext protestul.

Protest anuntat la Cluj, dupa decizia CCR legata de revocarea lui Kovesi

Doua organizatii civice din Cluj au anuntat pe Facebook ca vor protesta miercuri, 30 mai, de la ora 18. 00, la Monumentul Memorandistilor, dupa ce CCR a admis sesizarea ministrului Justitiei Tudorel Toader privind revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )