Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO Proteste SUA: Sute de medici si cadre medicale din New York au ingenuncheat unul langa altul in Times Square

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Proteste SUA: Sute de medici si cadre medicale din New York au ingenuncheat unul langa altul in Times Square

Sute de medici si cadre medicale au participat marti la New York la un protest Black Lives Matter n. r. Vietile Negrilor Conteaza) dupa moartea lui George Floyd. Cadrele medicale care s-au adunat in Times Square, scena unor mari violente cu cateva zile in urma, au ingenuncheat unii langa altii si au ridicat un pumn in semn de sustinere. continuă pe Hotnews

VIDEO Proteste SUA. Un barbat infuriat a scos un arc cu sageti pentru a-l folosi impotriva unor manifestanti

Un barbat din Salt Lake City a avut o reactie iesita din comun in cursul unei protest organizat ca urmare a decesului lui George Floyd. Furios, contramanifestantul a scos un arc pentru a-l folosi, spun martori, impotriva unor protestatari de culoare.

UPDATE Spitalul Judetean Suceava, unde sute de cadre medicale si pacienti s-au infectat cu coronavirus, a redeschis sectii non-COVID

Spitalul Judetean Suceava - care a fost focarul de coronavirus al Romaniei, cu sute de cadre medicale si pacienti infectati - a redevenit functional de luni pentru sectoare non-COVID, fiind internat primul pacient in Sectia de Chirurgie.

A opta seara de proteste in SUA dupa moartea lui George Floyd Manifestantii au ignorat interdictiile de circulatie Facebook a inchis pagini si conturi care discutau aducerea de arme la proteste

Zeci de mii de persoane au iesit marti pe strazile oraselor americane pentru a opta noapte consecutiva de proteste provocate de moartea lui George Floyd, avand loc noi confruntari cu politia si jefuiri de magazine in New York, transmite Reuters. 52 CNN: Politia foloseste gloante de cauciuc care pot orbi, desfigura sau ucideUPDATE 15. 08 Papa Francisc a condamnat uciderea lui George Floyd, vorbind despre pacatul rasismuluiUPDATE 13. 22 Facebook a inchis pagini si conturi care discutau aducerea de arme la protesteUPDATE 11. 04 VIDEO Un politist din Richmond a fost surprins scuipand de trei ori pe un protestatar incatusat UPDATE 11. 03 VIDEO Un barbat din Washington a adapostit 80 de protestatari, salvandu-i de interventia politieiUPDATE 09. 53 VIDEO Sute de medici si cadre medicale au participat la New York la protestul Black Lives MatterUPDATE 08. 51 Manifestantii au incercat sa rupa gardul ridicat in jurul unui parc de langa Casa Alba, politia a raspuns cu gaze lacrimogeneUPDATE 08. 02 CNN: Numarul soldatilor scosi pe strazile din SUA, acelasi cu al celor aflati in Irak,Afganistan si Siria .

Gestul devenit simbol al protestelor din SUA: momentul impresionant care i-a facut pe politisti sa lacrimeze VIDEO

Sute de medici si cadre medicale au participat marti la New York la un protest Black Lives Matter dupa moartea lui George Floyd. Cadrele medicale care s-au adunat in Times Square, scena unor mari violente cu cateva zile in urma, au ingenuncheat unii langa altii si au ridicat un pumn in semn de sustinere.

Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucuresti, atacat de noul coronavirus. Cate cadre medicale sunt pozitive la COVID-19

O infectare cu noul coronavirus a aparut intr-unul dintre cele mai mari spitale din Romania. Concret, 16 cadre medicale din Sectia de Chirurgie Generala a Spitalului Bagdasar-Arseni din Bucuresti au fost depistate pozitiv. Alte zeci de teste sunt in lucru.

16 medici si asistente infectati cu coronavirus, la Spitalul Bagdasar Arseni

Cel putin 16 cadre medicale de la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitala au fost testate pozitiv cu coronavirus in urma testelor, dar numarul celor infectati ar putea fi, de fapt, mult mai mare.

FOTO VIDEO Proteste violente in SUA. Armata a sosit sa apere Casa Alba

Vehicule militare de peste 10 metri, pline cu soldati, au fost surpinse in apropiere de Casa Alba, relateaza CNN. Acestea au fost vazute pe Pennsylvania Avenue. Generalul Mark Milley, seful Statul Major Interarme american, a fost vazut plimbandu-se pe strazi luni seara la Washington pentru a observa situatia, in timp ce o noapte de noi proteste violente cuprindeau orasul.

PROTESTE SUA: 25 de orase americane, in stare de asediu

Cel putin 25 de orase din 16 state au impus starea de asediu, anunta CNN. Garda nationala a fost activata in 12 state si in District of Columbia. Proteste au loc in cel putin 30 de orase, dupa moartea lui George Floyd, barbatului de culoare care si-a pierdut viata in timp ce era imobilizat de politie.

Proteste SUA. Raspunsul lui Trump, tot mai contestat: seful Politiei din Houston ii cere sa taca daca nu are nimic de spus. Biden se distanteaza in sondaje

Donald Trump ameninta cu mobilizarea armatei pe strazile oraselor americane pentru a pune capat protestelor violente. Seful Politiei din Houston critica dur acest mod de gestionare a situatiei.

Proteste SUA. Susan Rice: Nu as fi surprinsa daca Rusia i-ar incita pe extremistii din ambele tabere. Reactia diplomatiei ruse

Susan Rice, fosta ambasadoare la ONU si consiliera pentru Securitate Nationala la Casa Alba, avertizeaza ca Rusia ar putea miza pe inflamarea protestelor din Statele Unite prin provocarea partilor extremiste. Diplomatia rusa s-a grabit sa-i dea replica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )