Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Psihiatru, despre crimele din Caracal: Par a fi gesturi repetitive care au inceput cu mult timp inainte

Adevărul Adevărul,
VIDEO Psihiatru, despre crimele din Caracal: Par a fi gesturi repetitive care au inceput cu mult timp inainte

Dr. Maria Cristache, fost director al Spitalului de Neuropsihiatrie Sapoca, a vorbit despre cazul Caracal, care a socat Romania. Potrivit medicului psihiatru, Gheorghe Dinca are profilul unui psihopat cu obsesii in sfera sexualitatii. continuă pe Adevărul

Tonel Pop, noi declaratii despre cazul din Caracal: Fetele pot fi ascunse pe undeva. Pot fi plasate in strainatate

Tonel Pop a facut noi dezvaluiri cu privire la cazul crimelor din Caracal. Avocatul familiei Luizei sustine ca fetele ar putea fi in viata, iar un grup infractional le-ar ascunde. Fetele sunt cautate vii.

Documente explozive despre Casa Ororilor din Caracal. Gheorghe Dinca, trei proprietati la aceeasi adresa

Antena 3 a prezentat in exclusivitate documente explozive cu locuinta ororilor din Caracal, acea locuinta unde anchetatorii au facut acele atrocitati. Pe numele lui Gheorghe Dinca sunt trei carti funciare,.

Lovitura de teatru in cazul crimelor din Caracal. DIICOT cauta reteaua lui Gheorghe Dinca in Italia

Noi informatii ies la iveala din ancheta crimelor din Caracal. Potrivit informatiilor, DIICOT a cerut informatii din Italia despre activitatea infractionala a lui Dinca. Totodata s-au cerut si detalii despre.

Remus Radoi, audiat de procurorii din Caracal

Remus Radoi, controversatul personaj din Caracal la care oamenii legii au apelat in momentul disparitiei Alexandrei, este audiat marti la Politia din Caracal. Acesta trebuie sa dea explicatii despre.

Informatie-soc in cazul crimelor din Caracal. Telefonul Luizei a fost folosit miercuri noapte

Apar informatii socante in cazul crimelor din Caracal. Se pare ca telefonul Luizei Melencu, una dintre cele doua victime ale lui Gheorghe Dinca, a fost folosit, miercuri noapte. La ora 00. 56, numarul de.

Noi detalii in cazul crimelor din Caracal! Ce a identificat scannerul performant in curtea lui Gheorghe Dinca! Cel mai negru scenariu luat in calcul de anchetatori

Cercetarile in cazul crimelor din Caracal vor continua si in cursul zilei de joidupa ce un scaner performant, pus la dispozitie de Inspectoratul de Stat in Constructii, a fost adus specialin curtea.

Tulburator. Ce a patit omul care a reclamat mafia din Caracal

Omul de afaceri Remus Radoi a afirmat, intr-un interviu exclusiv acordat Antena 3, ca a primit amenintari cu moartea dupa ce a dezvaluit complicitatile dintre anumiti politisti din Caracal si.

Coincidenta bizara in Politia din Caracal. Doi sefi care au fost anuntati in 24 iulie de disparitia Alexandrei, dar nu au facut nimic, si-au inaintat dosarele pentru pensionare

Coincidenta bizara in Politia din Caracal. Doi sefi, sot si sotie, care au fost anuntati in 24 iulie de disparitia Alexandrei, dar nu au facut nimic, si-au inaintat dosarele pentru.

Sinteza zilei. Interviu exploziv: Cine l-a asasinat pe seful retelei din Caracal

Dezvaluiri de proportii, marti seara, la Sinteza zilei. Familia lui Bogdan Cocos, proxenetul din Caracal care ar fi fost ucis de un politist in penitenciarul Craiova tocmai cind voia sa-si denunte.

Sinteza zilei. Interviu exploziv: Cum a fost asasinat seful retelei din Caracal

Dezvaluiri de proportii, marti seara, la Sinteza zilei. Familia lui Bogdan Cocos, proxenetul din Caracal care ar fi fost ucis de un politist in penitenciarul Craiova tocmai cind voia sa-si denunte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )