Libnet.ro
UNICEF

16:15

VIDEO Radu Banciu: Corneliu Vadim Tudor e ca pentru un bolnav de cancer un faringosept

Adevărul Adevărul,
VIDEO Radu Banciu: Corneliu Vadim Tudor e ca pentru un bolnav de cancer un faringosept

Radu Banciu a vorbit, vineri seara, in emisiunea Lumea luiBanciu, de peB1 TV, despre o scrisoare in care CorneliuVadim Tudor il critica pe presedintele ales, Klaus Iohannis, realizatorul afirmand ca presedintele PRMeste ca pentru un bolnav de cancer un faringosept. continuă pe Adevărul

Radu Banciu: Corneliu Vadim Tudor e ca pentru un bolnav de cancer un faringosept (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, vineri seara, in emisiunea Lumea luiBanciu, de pe B1 TV, despre o scrisoare in care CorneliuVadim Tudor il critica pe presedintele ales, Klaus Iohannis, realizatorul.

Radu Banciu: in lumea buna, Alina Bica e cunoscuta drept Madame Bristol (VIDEO)

RaduBanciu a vorbit, joi seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, despre retinerea pentru 24 de ore a sefei DIICOT, Alina Bica. Procurorul sef al DIICOT a fost retinuta pentru 24 de.

Sociologul Vasile Dancu, despre greselile fatale pentru Victor Ponta: aliantele cu Vadim Tudor si UDMR, pe lista

Vasile Dancu, directorul institutului de sondare a opiniei publice IRES, a explicat, la Adevarul Live, care au fost erorile comise de Victor Ponta in cursa pentru castigarea alegerilor prezidentiale.

VIDEO Radu Mazare s-a tuns, dupa ce a fost reclamat la Parchet ca are o tunsoare si o mustata ca Adolf Hitler

Radu Mazare s-a prezentat vineri la frizer, pentru a-si schimba tunsoarea, dupa ce a fost reclamat la Parchet de Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului - MCA Romania pentru faptul ca look-ul sau recent seamana cu al lui Adolf Hitler, relateaza Pro TV.

FOTO VIDEO Radu Mazare s-a dus la stilist sa-si schimbe freza a la Hitler. Va place noua freza a primarului?

Radu Mazare are de astazi o noua tunsoare. Primarul si-a facut o programare de urgenta la stilist dupa ce a fost reclamat la Parchetul General pentru ca purta freza lui Adolf Hitler si o mustata asemanatoare dictatorului.

VIDEO. UPDATE. Deputatul Mircea Rosca, retinut pentru 24 de ore

Perchezitii DNA la casa din Comarnic a deputatului PNL, Mircea Rosca, cercetat pentru mai multe fapte de coruptie, dupa ce a fost denuntat de un om de afaceri din Comarnic .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )