Libnet.ro
UNICEF

01:05

Australian Open: Debut dificil pentru Ashleigh Barty; Naomi Osaka, Serena Williams si Caroline Wozniacki, in turul doi (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Debut dificil pentru Ashleigh Barty; Naomi Osaka, Serena Williams si Caroline Wozniacki, in turul doi (Rezultatele zilei)

Ashleigh Barty 1 WTA) nu a avut parte de un debut lejer la Australian Open, australianca fiind nevoita sa revina de la 0-1 la seturi in confruntarea cu Lesia Tsurenko 120 WTA). Liderul mondial a evitat o mare surpriza, adjudecandu-si urmatoarele doua seturi si obtinand calificarea in turul al doilea 5-7, 6-1, 6-1). Au mai trecut in runda urmatoare jucatoare precum Naomi Osaka, Petra Kvitova, Serena Williams, Petra Martic, Caroline Wozniacki sau Sofia Kenin. continuă pe Hotnews

SIMONA HALEP - JENNIFER BRADY - Australian Open: S-a stabilit ora la care Halep va debuta in primul Grand Slam al anului (FOTO)

SIMONA HALEP - JENNIFER BRADY - Australian Open. Organizatorii de la Australian Open au stabilit pentru marti, la ora 10:00, debutul Simonei Halep in primul tur al turneului de la Antipozi.

VIDEO Australian Open: Ashleigh Barty, calificare dupa ce a revenit de la 0-1 la seturi

Ashleigh Barty a avut parte de un meci dificil cu Lesia Tsurenko 120 WTA), ocupanta locului 1 WTA fiind nevoita sa revina de la 0-1 la seturi pentru a obtine calificarea in turul doi de la Australian Open.

Ashleigh Barty, calificare cu emotii in turul 2. Serena Williams in mare forma!

Lidera mondiala Ashleigh Barty le-a dat emotii fanilor sai in primul meci de la Australian Open.

Roger Federer nu a ezitat. Jucatoarea pe care mizeaza la Australian Open: Este o incantare sa o vad jucand

Roger Federer este un jucator care nu ezita sa vorbeasca despre favoritii turneelor, fie ca este vorba despre competitia masculina, fie ca este vorba despre cea feminina. Bine informat in legatura cu ceea ce se intampla in WTA, elvetianul aflat in cautarea celui de-al 21-lea titlu de Mare Slem al carierei a anuntat ca Ashleigh Barty este sportiva pe care si-ar dori sa o vada triumfand la Melbourne in acest an.

VIDEO Australian Open: Victorii fara emotii pentru favorite - Naomi Osaka, Serena Williams si Petra Kvitova, in turul doi la Melbourne

Naomi Osaka, Serena Williams si Petra Kvitova au obtinut victorii lejere la debutul de la Australian Open, primul Grand Slam al anului din tenisul mondial.

Naomi Osaka a pornit ca din tun la Australian Open. Cu ce viteza a servit detinatoarea trofeului de a rupt fileul!

Naomi Osaka a inceput perfect cursa de aparare a trofeului castigat in 2019 la Australian Open. Nipona a invins-o cu scorul de 6-2, 6-4 pe reprezentanta Cehiei, Marie Bouzkova, la capatul unei partide care a durat 80 de minute.

Simona Halep, pregatita pentru Australian Open: imi doresc foarte mult sa castig, dar va fi foarte dificil

Simona Halep a sustinut o conferinta de presa, duminica, la Melbourne, inaintea debutului la Australian Open 2020, sportiva din Romania reiterandu-si dorinta de a castiga un nou titlu de Grand Slam, dupa cele de la Roland Garros si Wimbledon.

VIDEO Australian Open: Roger Federer, debut solid - Elvetianul este in turul doi

Fara sa fi jucat vreun meci oficial in acest sezon, Roger Federer nu a lasat deloc sa se vada lipsa meciurilor cu miza, elvetianul reusind sa treaca fara nicio emotie de Steve Johnson in primul tur de la Australian Open 6-3, 6-2, 6-2).

Serena Williams show: cifrele unui debut in forta la Australian Open, borna istorica atinsa si detaliul prin care a uimit

Serena Williams a trecut in viteza de meciul din primul tur la Australian Open 2020: 6-0, 6-3 in fata rusoaicei Anastasia Potapova 18 ani, 90 WTA).

WTA Adelaide: Ashleigh Barty, in finala - Victorie dificila cu Danielle Collins

Ashleigh Barty a avut parte de un meci foarte greu cu Danielle Collins, fiind nevoie de tiebreak in decisiv pentru a fi stabilita invingatoarea. Liderul mondial s-a impus, scor 3-6, 6-1, 7-65), dupa un duel de o ora si 52 de minute. Barty o va intalni in finala turneului de la Adelaide pe Dayana Yastremska 24 WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )