Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Rafael Nadal, campion pentru a 13-a oara la Roland Garros (6-0, 6-2, 7-5 vs Novak Djokovic) De neoprit pe zgura pariziana

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Rafael Nadal, campion pentru a 13-a oara la Roland Garros (6-0, 6-2, 7-5 vs Novak Djokovic) De neoprit pe zgura pariziana

Rafael Nadal a demonstrat din nou ca este regele zgurii, dupa ce l-a invins categoric, scor 6-0, 6-2, 7-5, pe rivalul sau Novak Djokovic, dupa doua ore si 42 de minute de joc. Rafa si-a trecut in palmares al 13-lea titlu la Roland Garros un record absolut) si al 20-lea de Grand Slam, peformanta cu care l-a egalat pe Roger Federer. continuă pe Hotnews

VIDEO Novak Djokovic rezista in fata revenirii lui Stefanos Tsitsipas Urmeaza finala de vis cu Rafael Nadal

Finala turneului masculin de tenis de la Roland Garros se va disputa, duminica, intre spaniolul Rafael Nadal, campionul en titre, si sarbul Novak Djokovic, care l-a invins, vineri seara, pe grecul Stefanos Tsitsipas, in a doua semifinala, cu 6-3, 6-2, 5-7, 4-6, 6-1, dupa trei ore si 54 de minute.

Rafael Nadal, dupa victoria de la Roland Garros: Am trait aici majoritatea momentelor importante din cariera

Spaniolul Rafael Nadal a declarat, duminica seara, dupa ce a castigat turneul de la Roland Garros, ca pentru el succesul la aceasta competitie inseamna totul, informeaza atptour. com.

FOTO Ce a postat Roger Federer imediat dupa ce Rafael Nadal l-a egalat la numarul de titluri de Grand Slam

La scurt timp dupa ce Rafael Nadal s-a impus pentru a 13-a oara la Roland Garros, Roger Federer a postat pe retelele sociale un mesaj, marele campion elvetian transmitandu-i un mesaj marelui sau rival, dar si prieten.

Roger Federer, mesaj plin de fair-play dupa ce rivalul sau Rafael Nadal a devenit din nou campion la Roland Garros: Ne-am ajutat unul pe altul sa devenim mai buni. Este o onoare pentru mine sa-l pot felicita pentru al 20-lea trofeu de Grand Slam

Tenismenul spanionl Rafael Nadal si-a trecut in palmares al 13-lea trofeu de la Roland Garros, dupa ce l-a invins in finala de la Paris pe liderul mondial Novak Djokovic. Acesta este al 20-lea trofeu de la un.

Rafael Nadal pentru a 13-a oara in finala de la Roland Garros

Spaniolul Rafael Nadal s-a calificat, vineri, in ultimul act de la Roland Garros.

in prima semifinala de la Roland Garros, Rafael Nadal s-a razbunat crunt pe jucatorul care l-a eliminat la Roma!

Tenismanul Rafael Nadal, cap de serie numarul 2, s-a calificat vineri, pentru a 13-a oara, in finala turneului de la Roland Garros.

Roland Garros: Rafael Nadal, in cea de-a 13-a finala pe zgura pariziana

Rafael Nadal si-a facut din plin temele inainte de semifinala cu luptatorul Diego Schwartzman, ibericul evitand o desfasurare a evenimentelor precum cea din turneul de la Roma argentinianul s-a impus atunci in doua seturi). Rafa a jucat perfect din punct de vedere tactic, iar victoria in trei seturi 6-3, 6-3, 7-60)) il duce pe spaniol pentru a 13-a oara !) in finala de la Roland Garros.

Rafael Nadal obtine al 13-lea titlu la Roland Garros

Spaniolul l-a invins in finala pe liderul mondial Novak Djokovic, cu 6-0, 6-2, 7-5, pentru al 20-lea titlu de Mare Slem din cariera.

Carlos Moya, antrenorul lui Rafael Nadal: Avem un plan pentru a-l invinge pe Novak Djokovic

Avem un plan pentru a-l invinge pe Novak Djokovic, a afirmat antrenorul lui Rafael Nadal, Carlos Moya, sambata, in ajunul celei de-a 13-a finale a jucatorului la turneul de la Roland Garros.

Asa am trait Djokovic - Nadal in finala de la Roland Garros

Pentru a 56-a oara in istorie Novak Djokovic si Rafael Nadal au fost adversari pe terenul de tenis. S-a intamplat in finala de la Roland Garros 2020, un turneu disputat in conditii speciale din cauza pandemiei de coronavirus.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )