Libnet.ro
UNICEF

18:15

Rafael Nadal, dupa victoria de la Roland Garros: Am trait aici majoritatea momentelor importante din cariera

Hotnews Hotnews,
 Rafael Nadal, dupa victoria de la Roland Garros: Am trait aici majoritatea momentelor importante din cariera

Spaniolul Rafael Nadal a declarat, duminica seara, dupa ce a castigat turneul de la Roland Garros, ca pentru el succesul la aceasta competitie inseamna totul, informeaza atptour. com. continuă pe Hotnews

Iga Swiatek, dupa ce a castigat Roland Garros-ul: Cea mai mare provocare a mea, a fi constanta

Iga Swiatek, prima jucatoare poloneza, atat la feminin cat si la masculin, care a castigat un turneu de Grand Slam, sambata la Roland Garros, considera ca cea mai mare provocare a sa va fi aceea de a fi constanta, relateaza AFP.

FOTO Roland Garros: Nadal, un jucator de milioane, poarta un ceas pe masura

Exista lucruri in viata dupa care poti sa-ti potrivesti ceasul, cum ar fi Rafael Nadal venind la Roland Garros si spulberandu-si aproape toti adversarii. La turneul de acum, Regele Zgurii castiga cu eleganta pe teren si in moda purtand un ceas Richard Mille de 1. 000 de dolari.

Nadal a castigat turneul de la Roland Garros

Jucatorul spaniol de tenis Rafael Nadal a castigat duminica finala probei masculine de simplu a turneului de Mare Slem de la Roland Garros, invingandu-l in trei seturi, 6-0, 6-2, 7-5, pe liderul mondial, sarbul Novak Djokovic, si trecandu-si in palmares al 13-lea sau titlu pe zgura pariziana, scrie g4media.

Rafa Nadal, primul finalist de la Roland Garros

Jucatorul spaniol Rafael Nadal s-a calificat in finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros, .

Roland Garros: Rafael Nadal, in cea de-a 13-a finala pe zgura pariziana

Rafael Nadal si-a facut din plin temele inainte de semifinala cu luptatorul Diego Schwartzman, ibericul evitand o desfasurare a evenimentelor precum cea din turneul de la Roma argentinianul s-a impus atunci in doua seturi). Rafa a jucat perfect din punct de vedere tactic, iar victoria in trei seturi 6-3, 6-3, 7-60)) il duce pe spaniol pentru a 13-a oara !) in finala de la Roland Garros.

Asa am trait Djokovic - Nadal in finala de la Roland Garros

Pentru a 56-a oara in istorie Novak Djokovic si Rafael Nadal au fost adversari pe terenul de tenis. S-a intamplat in finala de la Roland Garros 2020, un turneu disputat in conditii speciale din cauza pandemiei de coronavirus.

Roger Federer, mesaj plin de fair-play dupa ce rivalul sau Rafael Nadal a devenit din nou campion la Roland Garros: Ne-am ajutat unul pe altul sa devenim mai buni. Este o onoare pentru mine sa-l pot felicita pentru al 20-lea trofeu de Grand Slam

Tenismenul spanionl Rafael Nadal si-a trecut in palmares al 13-lea trofeu de la Roland Garros, dupa ce l-a invins in finala de la Paris pe liderul mondial Novak Djokovic. Acesta este al 20-lea trofeu de la un.

FOTO Ce a postat Roger Federer imediat dupa ce Rafael Nadal l-a egalat la numarul de titluri de Grand Slam

La scurt timp dupa ce Rafael Nadal s-a impus pentru a 13-a oara la Roland Garros, Roger Federer a postat pe retelele sociale un mesaj, marele campion elvetian transmitandu-i un mesaj marelui sau rival, dar si prieten.

Rafael Nadal pentru a 13-a oara in finala de la Roland Garros

Spaniolul Rafael Nadal s-a calificat, vineri, in ultimul act de la Roland Garros.

VIDEO Rafael Nadal, campion pentru a 13-a oara la Roland Garros (6-0, 6-2, 7-5 vs Novak Djokovic) De neoprit pe zgura pariziana

Rafael Nadal a demonstrat din nou ca este regele zgurii, dupa ce l-a invins categoric, scor 6-0, 6-2, 7-5, pe rivalul sau Novak Djokovic, dupa doua ore si 42 de minute de joc. Rafa si-a trecut in palmares al 13-lea titlu la Roland Garros un record absolut) si al 20-lea de Grand Slam, peformanta cu care l-a egalat pe Roger Federer.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )