Libnet.ro
UNICEF

08:16

VIDEO Rafael Nadal, dupa nfrngerea din finala Australian Open: Nu ma voi opri aici. Promit sa merg mai departe!

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Rafael Nadal, dupa nfrngerea din finala Australian Open: Nu ma voi opri aici. Promit sa merg mai departe!

Rafael Nadal a fost invins categoric de Novak Djokovic in finala de la Australian Open, scor 6-3, 6-2, 6-3, dupa doar doua ore si patru minute de joc. Ibericul, care a fost de nerecunoscut in ultimul act al competitiei, a declarat ca este multumit de performanta reusita la Melbourne si ca va continua sa joace la cel mai inalt nivel. continuă pe Hotnews

Rafael Nadal, dupa nfrngerea din finala Australian Open: Nu ma voi opri aici. Promit sa merg mai departe!

Rafael Nadal a fost invins categoric de Novak Djokovic in finala de la Australian Open, scor 6-3, 6-2, 6-3, dupa doar doua ore si patru minute de joc. Ibericul, care a fost de nerecunoscut in ultimul act al competitiei, a declarat ca este multumit de performanta reusita la Melbourne si ca va continua sa joace la cel mai inalt nivel.

VIDEO Lovitura zilei: Rafael Nadal si forehand-ul din alergare

Rafael Nadal a fost invins in finala de la Australian Open de rivalul sau Novak Djokovic, insa ibericul ramane cu lovitura zilei la Melbourne. Rafa a reusit un forehand din alergare, marca inregistrata, si a salvat mingea de 6-3, 4-2 avuta de sarb.

VIDEO Australian Open: Finala mult asteptata - Novak Djokovic vs Rafael Nadal / Srbul, n ultimul act dupa ce a facut instructie cu Lucas Pouille

Semifinala dintre Novak Djokovic si Lucas Pouille a semanat cu o disputa din runda inaugurala de la Australian Open, meci in care se intalnesc liderul mondial si un jucator venit din calificari. Lucas Pouille nu a reusit sa ii puna in niciun moment probleme sarbului, Nole defiland efectiv spre o finala de vis cu Rafael Nadal 6-0, 6-2, 6-2).

Novak Djokovic-Rafael Nadal LIVE STREAM ONLINE VIDEO EUROSPORT. Finala de vis la Australian Open

Novak Djokovic-Rafael Nadal LIVE STREAM ONLINE VIDEO EUROSPORT. Tenismanul sarb Novak Djokovic, nr. 1 ATP, s-a calificat cu usurinta in finala turneului Australian Open de la Melbourne, primul Grand Slam al anului,.

VIDEO Lovitura ireala reusita de Rafael Nadal la Australian Open

Rafael Nadal este in finala turneului de la Australian Open, dupa o semifinala castigata clar in fata grecului Stefanos Tsitsipas.

LIVE Novak Djokovic - Rafael Nadal, finala perfecta de la Australian Open (10:45)

Primii doi jucatori ai lumii, Novak Djokovic si Rafael Nadal, se vor infrunta, duminica, in finala de la Australian Open. Apasati aici pentru live video .

LIVE Novak Djokovic - Rafael Nadal, finala perfecta de la Australian Open

Primii doi jucatori ai lumii, Novak Djokovic si Rafael Nadal, se vor infrunta, duminica, in finala de la Australian Open. Apasati aici pentru live video .

Asa am trait Novak Djokovic - Rafael Nadal, finala perfecta de la Australian Open

Primii doi jucatori ai lumii, Novak Djokovic si Rafael Nadal, s-au infruntat duminica, in finala de la Australian Open. Apasati aici pentru live video .

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, n finala - Lectie de tenis cu Stefanos Tsitsipas; n asteptarea posibilului duel de vis cu Novak Djokovic

Rafael Nadal a fost o adevarata masina de jucat tenis contra promitatorului Stefanos Tsitsipas cel care il eliminase in optimi pe Roger Federer), spaniolul castigand de-o maniera categorica ceea ce se anunta o partida foarte interesanta: 6-2, 6-4, 6-0. Rafa ajunge pentru a cincea oara in finala de la Australian Open, Grand Slam pe care l-a castigat o singura data in cariera in 2009).

VIDEO Lovitura zilei: Rafael Nadal, forehandul unic, topspinul incredibil si traiectoria pe lnga fileu

Rafael Nadal s-a calificat pentru a cincea oara in finala de la Australian Open, dupa o victorie lejera in fata tanarului grec Stefanos Tsitsipas, scor 6-2, 6-4, 6-0. in setul al doilea al confruntarii, ibericul a reusit o lovitura de forehand magnifica: mingea a prins un efect superb, a trecut pe langa fileu si a cazut in terenul adversarului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )