Libnet.ro
UNICEF

08:15

Marturii surprinzatoare de la o jurnalista din China, pentru Antena 3: Carantina, succesul impotriva epidemiei de coronavirus

Antena3 Antena3,
Marturii surprinzatoare de la o jurnalista din China, pentru Antena 3: Carantina, succesul impotriva epidemiei de coronavirus

Principala masura care a oprit raspandirii coronavirusului in China, a fost carantina, declara o jurnalista din Wuhan, in exclusivitate, intr-un interviu pentru Antena 3. continuă pe Antena3

Veste extraordinara din China, epicentrul crizei pe care o traim. Ce decizie au luat

In 27 noiembrie 2019, China era lovita pentru prima data de noul coronavirus, in regiunea Wuhan, iar din acel moment iadul s-a dezlantuit cu o viteza uimitoare intr-un oras cu 11 milioane de locuitori care a incremenit, iar pe bulevardele sale largi domneste si acum o atmosfera fantomatica. Fiecare micro-cartier este baricadat cu baraje de .

Specialist din China pune la zid Italia, in plina pandemie de coronavirus: Politica de izolare e foarte slaba

Un specialist din China pune la zid masurile luate de Italia in lupta cu coronavirusul. Acesta sustine ca in Milano, orasul cel mai puternic lovit de COVID-19, exista o politica de izolare foarte slaba.

50.000 de masti venite din China, blocate pe aeroportul din Timisoara

Pe aeroportul din Timisoara au sosit, in ultimele zile, mai multe transporturi de masti de protectie, care au fost comandate in China de firme si persoane fizice.

Ludovic Orban, testat din nou pentru noul coronavirus

Premierul Ludovic Orban va fi din nou testat, luni, pentru noul coronavirus. Daca va iesi negativ, seful Executivului se va intoarce la Guvern.

Hyundai si Kia suspenda productia din Europa pentru doua saptamani

Hyundai si Kia au anuntat suspendarea productiei din Europa timp de doua saptamani, incepand din 23 martie, din cauza epidemiei de coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )