Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO Reactia unui politician din Belgia dupa ce a fost surprins in chiloti in timpul unui interviu: Cum puteti sa stiti acest lucru?

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Reactia unui politician din Belgia dupa ce a fost surprins in chiloti in timpul unui interviu: Cum puteti sa stiti acest lucru?

Primarul orasului Anvers, Bart De Wever a inceput anul nou intr-o ipostaza jenanta dupa ce a fost surprins fara pantaloni in timpul unui interviu acordat sambata, scrie Politico. continuă pe Hotnews

Locatari evacuati dintr-un bloc din Pitesti, dupa ce casa scarii a fost inundata cu fum

Aproximativ 30 de persoane, locatari ai unui bloc din municipiul Pitesti, au fost evacuate, duminica dupa-amiaza, din apartamente, dupa ce casa scarii s-a umplut cu fum. Pompierii au intervenit pentru a identifica sursa fumului, stabilind ca la subsol ardea mocnit gunoi menajer, in special plastic.

Scandal de proportii in SUA: Donald Trump, inregistrat in timp ce ii cerea unui oficial din Georgia sa ii gaseasca voturi pentru a anula victoria lui Joe Biden din alegerile prezidentiale (VIDEO)

Finalul mandatului lui Donald Trump la Casa Alba este marcat de un scandal de proportii. Asta dupa ce jurnalistii de la The Washington Post au publicat o inregistrare in care presedintele in exercitiu al SUA.

Cum a ajuns o tanara din Pitesti viceprimar intr-un district din Viena: A fost foarte greu, dar nu imposibil

O tanara din Pitesti a ajuns viceprimar al unui district din Capitala Austriei. in varsta de 38 de ani, Ramona Miletic este viceprimar al Districtului 11 Simmering din Viena, zona care corespunde sectoarelor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )