Libnet.ro
UNICEF

10:16

VIDEO Rezumatul celui mai asteptat meci din istoria tenisului. Federer si Nadal au facut pentru prima data pereche la dublu, aparand onoarea Europei

Adevărul Adevărul,
VIDEO Rezumatul celui mai asteptat meci din istoria tenisului. Federer si Nadal au facut pentru prima data pereche la dublu, aparand onoarea Europei

Roger Federer si Rafael Nadal, doi dintre cei mai mari jucatori de tenis din toate timpurile, au jucat primul meci de dublu impreuna. continuă pe Adevărul

A murit cea mai bogata femeie din lume

Liliane Bettencourt, cea mai bogata femeie din lume, a incetat din viata. Aceasta a fost mostenitoarea unui cunoscut grup de cosmetice. Liliane Bettencourt, care avea 94 de ani, a decedat in noaptea.

Liliane Bettencourt, proprietara companiei LOreal si cea mai bogata femeie din lume, a murit

Liliane Bettencourt, principalul actionar al companiei LOreal, a decedat, joi, la varsta de 94 de ani, scrie euronews. com. Liliane a fost cea mai bogata femeie din lume, cu o avere de peste 37.

VIDEO Socialistii au protestat in mai multe localitati din Republica Moldova. Ei au votat o rezolutie de sustinere a lui Dodon si organizarea unui referendum

Reprezentantii PSRM au iesit duminica, 24 septembrie, in strada in mai multe localitati din Republica Moldova, pentru a-si exprima sustinerea fata de initiativele presedintelui Igor Dodon. Astfel de manifestatii au avut loc la Balti, la Anenii Noi si la Cahul.

S-A TERMINAT! Cel mai ravnit BURLAC din Romania s-a insurat (FOTO)

Alex Erbasu s-a casatorit, sambata, cu aleasa inimii sale, Andra Iacob, model de profesie. La Starea Civila au fost prezenti doar apropiatii cuplului si familia, informeaza Cancan. Cel mai cunoscut.

Cea mai bantuita inchisoare din Marea Britanie primeste oaspeti peste noapte

Inchisoarea Shepton Mallet a fost gazda unor executii brutale si i-a incarcerat pe unii dintre cei mai periculosi oameni. Acum, inchisoarea, descrisa ca fiind cea mai bantuita, primeste oaspeti peste noapte, noteazaMirror.

Efectul vijeliilor: noi scumpiri. Pentru ce vor scoate romanii mai multi bani din buzunar

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) vrea sa modifice legislatia, astfel incat asigurarile obligatorii pentru locuinta sa acopere si riscul de incendiu si furtuna, dupa ce vijeliile din.

Liliane Bettencourt, mostenitoarea L'Oreal si cea mai bogata femeie din lume, a incetat din viata la varsta de 94 de ani

Liliane Bettencourt, celebra mostenitoare si proprietara a grupului L'Oreal, a incetat din viata, joi, la varsta de 94 de ani. Anuntul a fost facut, joi, de fiica lui Bettencourt, Francoise Bettencourt Mayers. In acest moment dureros pentru noi as vrea sa reiterez, in numele familiei noastre, daruirea noastra totala si loialitatea fata de L'Oreal, a precizat Bettencourt Meyers intr-un comunicat remis New York Times.

Cel mai greu lucru din lume

Stiti care e? Eu credeam ca va fi greu sa-i schimb scoala, ca tranzitia va fi grea, ca mutarea il poate afecta, dar nu Nu! Asta n-a fost greu! Telefonul care avea sa ma anunte ca bunicul lui tocmai a incetat din viata a fost, cu adevarat, cel mai greu lucru.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )