Libnet.ro
UNICEF

07:45

VIDEO Robotii au avut propria competitie la Jocurile Olimpice de iarna

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Robotii au avut propria competitie la Jocurile Olimpice de iarna

Olimpiada de iarna din acest an, din PyeongChang, gazduieste un eveniment inedit, prin care se vrea ilustrarea abilitatilor sportive ale tehnologiei robotice. Robotii schiori concureaza in cadrul propriului campionat de schi, scrieThe Verge. continuă pe Hotnews

VIDEO Accident terifiant suferit de un schior rus la Jocurile Olimpice de Iarna. Momentul unui impact extrem de brutal

Jocurile Olimpice de Iarna, care se desfasoara la PyeongChang, sunt marcate de un accident grav, care/i putea fi fatal unui rus.

Numarul record deprezervative distribuite sportivilor de la Jocurile Olimpice de Iarna

Sportivii care concureaza la Jocurile Olimpice de iarna au primit in total 110. 000 de prezervative - un numar record. Fiecare dintre ei au primit aproximativ 38 prezervative.

Tanarul nascut intr-un sat din munti care a ajuns sa reprezinte Romania la Jocurile Olimpice de iarna: Este o mare onoare!

Florin Alin Cioanca are 22 de ani, iar anul acesta reprezinta Romania la Jocurile Olimpice de iarna din Coreea de Sud. Tanarul a pus schiurile in picioare prima data pe cand avea 10 ani, fiind descoperit intr-o scoala primara dintr-un catun situat la intretaierea Muntilor Calimani cu Muntii Rodnei.

Romanilor nu le place la frig! Au venit primele rezultate de la Jocurile Olimpice de Iarna: Locul 81, 24, 31 si 29

De-a lungul istoriei, Romania a cucerit o singura medalie la Jocurile Olimpice de Iarna, un bronz prin cuplul Ion Panturu Nicolae Neagu la JO 1968 din Grenoble. Iar la ce vesti vin din PyeongChang Coreea de Sud), performanta de acum 50 de ani va ramane unica.

VIDEO Fabulos! Cum se comporta majoretele trimise de dictatorul nord-coreean Kim Jong-un la Jocurile Olimpice de iarna

Una dintre atractiile Jocurilor Olimpice de iarna, de la PyeonhChang, este echipa de majorete trimisa de dictatorul nord-coreean Kim Jong-un la fata locului.

Apropierea dintre Coreea de Nord si Coreea de Sud, putin probabil sa reziste dupa Jocurile Olimpice de iarna

Coreea de Nord si Coreea de Sud au incurajat sambata seara, in cadrul Jocurilor Olimpice de iarna de la Pyeongchang, o echipa unificata a Coreei, un eveniment urmarit cu atentie nu numai de comentatorii sportivi, ci si de analistii politici, in contextul evolutiei relatiilor dintre Nord si Sud.

Jocurile Olimpice de Iarna 2018. Cele mai spectaculoase faze de la PyeongChang, ziua 3 - VIDEO

JO2018 PyeongChang - Jocurile Olimpice de Iarna 2018. Eurosport ofera fanilor sporturilor de iarna cele mai haioase sau spectaculoase momente de la Jocurile Olimpice de iarna. Urmariti mai jos rubrica ZAP din zi.

Jocurile Olimpice de Iarna 2018 au cazut victima hackerilor

Jocurile Olimpice de Iarna 2018 vor fi subiectul multor stiri in aceasta perioada, dar speram sa nu fi avut probleme cu hackeri. Din pacate, detaliile unui atac au ajuns online. Jocurile Olimpice de Iarna 2018 au inceput vineri cu festivitatea de deschidere. Foarte multi au fost curiosi cat de opulente vor fi festivitatile si nu [].

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 PYEONGCHANG. Surpriza romaneasca la JOCURILE OLIMPICE DE IARNA

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA2018 Romanii Cosmin Atodiresei si Stefan Musei au ocupat locul 19, penultimul, in proba de sanie dublu, desfasurata miercuri la Jocurile Olimpice de iarna de la PyeongChang.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 PYEONGCHANG. Un scandal zguduie JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 Patinatorul japonez Kei Saito, specialist in short-track, primul sportiv depistat pozitiv la Jocurile Olimpice de iarna de la PyeongChang Coreea de Sud), a declarat marti, intr-un co.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )