Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Roger Federer a reusit cea mai tare lovitura din istorie! Americanii l-au aplaudat in picioare pe jucatorul elvetian

Adevărul Adevărul,
VIDEO Roger Federer a reusit cea mai tare lovitura din istorie! Americanii l-au aplaudat in picioare pe jucatorul elvetian

Roger Federer si-a demonstrat inca o data valoarea, la turneul de la US Open, unde a reusit un punct ireal, care a ridicat publicul in picioare. continuă pe Adevărul

Romani, fiti mandri: Robert Hajnal, performanta formidabila la cea mai tare cursa de ultramaraton din lume

Cei mai multi oameni au auzit de Tibi Useriu, deoarece cursele sale sunt extrem de bine mediatizate in Romania printr-un PR puternic. Ceea ce a realizat insa, astazi, Robert Hajnal e o performanta mult mai importanta, avand in vedere ca rezultatul sau s-a inregistrat in cea mai tare cursa de ultramaraton din lume.

VIDEO US Open: Roger Federer si Novak Djokovic, n turul trei - Cei doi s-ar putea duela n sferturi

Roger Federer a trecut in trei seturi nu a fost insa o victorie lejera) de Benoit Paire 7-5, 6-4, 6-4), obtinand astfel calificarea in turul al treilea de la US Open. in aceeasi faza a competitiei a ajuns si Novak Djokovic 6-1, 6-3, 6-72), 6-2 cu Tennys Sandgren). Cei doi mari campioni s-au putea duela in sferturi. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu.

Roger Federer, nemultumit de arbitrul meciului Kyrgios - Herbert: Nu acela era rolul lui, sa coboare din scaun / Elvetianul joaca n turul urmator cu australianul

Roger Federer, locul 2 ATP, l-a criticat pe arbitrul Mohamed Lahyani, pentru modul in care l-a mobilizat pe Nick Kyrgios la meciul cu Pierre-Hugues Herbert, din turul al doilea al US Open.

Alergare, un sport tot mai popluar in Romania: 38 de romani participa la cea mai tare cursa de alergare in Alpi

Fata de 2017, cand la cursele din cadrul Ultra Trail du Mont Blanc au luat startul 36 de romani, la evenimentul din acest an vor lua parte 38 de tricolori: 29 baieti si 9 fete.

Vicepresedintele PSD Doina Pana, catre femeile din partid: Cu cat enervarea rezist creste mai tare, asta sa va faca sa intelegeti ca, de fapt, noi mergem bine

Vicepresedintele PSD Doina Pana a afirmat ca actualul Guvern este unul performant, indiferent ce se promoveaza in fiecare zi de cei care nu vor binele Romaniei si care nu vor stabilitate in tara. Cu cat enervarea rezist creste mai tare, asta sa va faca sa intelegeti ca, de fapt, noi mergem bine, a spus Pana.

Cea mai indrazneata aparitie a Ducesei de Sussex: rochie mini la primul eveniment public din ultima luna FOTO VIDEO

Dupa ce au stat departe de lumina reflectoarelor in ultima luna, Ducii de Sussex au revenit in atentia publicului cu o participare la un eveniment caritabil. Si de aceasta data, Meghan Markle s-a bucurat de o mare atentie, mai ales ca si-a facut aparitia in cea mai indrazneata tinuta pe care a purtat-o de cand a devenit oficial membra a Casei Regale Britanice.

Harta care arata cum Romania a cazut prada pestei porcine. Cea mai rea situatie din Uniunea Europeana

O harta actualizata a focarelor de pesta porcina din Uniunea Europeana, realizata de Comisia Europeana, arata ca Romania este cea mai afectata tara. in aproape jumatate din judete sunt focare oficiale de pesta porcina sau exista riscul iminent sa se extinda.

Transylvania Awards 2018 - cea mai importanta conferinta de bussines din regiune, in Cetatea Alba Carolina

Cetatea Alba Carolina gazduieste in perioada 6-7 septembrie 2018 cea mai importanta conferinta de business din regiune - Transylvania Awards 2018.

Cea mai sanatoasa mancare. Cum faci rasolul perfect, de ce se gateste 4 ore si ce legume merg de minune cu carnea fiarta

Dupa cum nota Radu Anton Roman, regretatul gastronom, in lucrarea sa Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Editura Paideia), un rasol reusit trebuie sa fie bine condimentat.

Care este cea mai nepotrivita data pentru a te casatori. Datele oficiale!

Daca alegi sa te casatoresti in aceasta zi, ai cele mai mari sanse ca in doar cativa ani, tu si partenerul sa ajungeti la divort. Expertii au analizat mai multe cupluri si au stabilit care este cea.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )