Libnet.ro
UNICEF

09:31

VIDEO Roland Garros: Rafael Nadal, la pas in turul doi Victorie in trei seturi cu Egor Gerasimov

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Roland Garros: Rafael Nadal, la pas in turul doi Victorie in trei seturi cu Egor Gerasimov

Rafael Nadal 2 ATP) s-a calificat fara emotii in turul al doilea de la Roland Garros, ibericul invingandu-l pe Egor Gerasimov Belarus, 83 ATP), scor 6-4, 6-4, 6-2. Pentru campionul en-titre va urma duelul cu americanul Mackenzie McDonald 236 ATP). continuă pe Hotnews

Roland Garros: Serena Williams, in turul doi dupa un prim set dificil cu Kristie Ahn Se va duela din nou cu Tsvetana Pironkova

Serena Williams a avut parte de un debut dificil la aceasta editie a Roland Garros-ului. Chiar daca pe hartie numele de Kristie Ahn 102 WTA) nu spunea foarte multe, compatrioata Serenei i-a pus probleme cel putin in primul set) jucatoarei aflate in cautarea titlului de Grand Slam cu numarul 24.

Patricia Tig in turul 2 la Roland Garros. Cel mai bun rezultat din cariera la Paris

Jucatoarea Patricia Tig s-a calificat, luni, in turul al doilea la Roland Garros, turneu de Mare Slem programat in capitala Frantei pentru urmatoarele doua saptamani.

Roland Garros: Intra in scena unii dintre marii favoriti - Cand va juca Patricia Tig

Organizatorii de la Roland Garros au anuntat programul zilei de luni, una in care va evolua in runda inaugurala si Patricia Maria Tig. Vor intra in scena capi de serie importanti precum Serena Williams, Petra Kvitova, Garbine Muguruza, Elina Svitolina, Dominic Thiem si Rafael Nadal.

Simona Halep Sara Sorribes Tormo 6-4, 6-0, live video turul 1 Roland Garros 2020. Simona merge in turul 2 dupa ce a castigat 10 game-uri la rand

UPDATE, ora 15:50 Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Roland Garros 2020, dupa ce a invins-o pe Sara Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0. Asta dupa ce a fost condusa in setul unu, 2-4. A luat apoi zece game-uri la rand. Simona Halep se califica in turul 2. Din nou break .

Roland Garros: Irina Begu, adversara Simonei Halep din turul doi Meci intens cu Jil Teichmann

Irina Begu 72 WTA) s-a calificat in turul doi al turneului de la Roland Garros, faza a competitiei in care se va duela cu Simona Halep, principala favorita. in primul meci de la Paris, Irina a avut parte de un meci foarte dificil cu Jil Teichmann Elvetia, 54 WTA).

Roland Garros: Madison Keys si Angelique Kerber au parasit competitia Svitolina, Bertens si Muguruza, in turul doi

Kaja Juvan 103 WTA) si Shuai Zhang 40 WTA) au produs surprizele zilei la Roland Garros, dupa ce le-au eliminat pe Angelique Kerber favorita 18), respectiv Madison Keys 12), in primul tur al competitiei. Mai departe s-au calificat favorite precum Elina Svitolina 3), Kiki Bertens 5) sau Garbine Muguruza 11, dupa un meci foarte dificil cu Tamara Zidansek).

Irina Begu, victorie la Roland Garros. Ea o va intalni chiar pe Simona Halep in turul II

Irina Begu 72 WTA) s-a calificat in turul doi al turneului de la Roland Garros, acolo unde o va infrunta chiar pe Simona Halep. Begu a trecut cu 6-4, 4-6, 6-3 de Jil Teichmann Elvetia, 54 WTA), intr-un.

Serena Williams, calificare facila in turul 2 de la Roland Garros

Serena Williams 9 WTA, favorita nr. 6) s-a calificat lejer in turul doi al turneului de Mare Slem d.

Roland Garros: Ce spune Irina Begu despre duelul cu Simona Halep din turul doi - Cand va avea loc meciul

Tragerea la sorti de la Paris a avut pregatita o surpriza pentru publicul din Romania, Simona Halep si Irina Camelia Begu urmand sa se intalneasca in turul al doilea de la Roland Garros.

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea la Roland Garros chiar de ziua ei

Romanca Simona Halep, numarul doi WTA, s-a calificat duminica in runda a doua a turneului de la Rola.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )