Libnet.ro
UNICEF

21:15

Roland Garros: Madison Keys si Angelique Kerber au parasit competitia Svitolina, Bertens si Muguruza, in turul doi

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Madison Keys si Angelique Kerber au parasit competitia Svitolina, Bertens si Muguruza, in turul doi

Kaja Juvan 103 WTA) si Shuai Zhang 40 WTA) au produs surprizele zilei la Roland Garros, dupa ce le-au eliminat pe Angelique Kerber favorita 18), respectiv Madison Keys 12), in primul tur al competitiei. Mai departe s-au calificat favorite precum Elina Svitolina 3), Kiki Bertens 5) sau Garbine Muguruza 11, dupa un meci foarte dificil cu Tamara Zidansek). continuă pe Hotnews

Simona Halep, regina din nou la Roland Garros?

Astazi incepe o editie usor atipica a Roland Garros, competitia de Mare Slem care a furat inimile tuturor impatimitilor sportului alb. Cu totii eram obisnuiti cu varianta de vara, insa din cauza pandemiei, acest turneu se va desfasura la inceput de toamna.

Roland Garros: Finalista in 2019, Marketa Vondrousova a fost eliminata fara drept de apel

Cap de serie numarul 15, Marketa Vondrousova a parasit turneul de la Roland Garros inca din turul intai. Finalista la Paris in 2019, sportiva din Cehia a fost invinsa de Iga Swiatek 53 WTA). Reamintim ca Marketa se afla pe partea de tablou a Simonei Halep.

Halep, prima reactie dupa victoria de la Roland Garros! Romanca a suflat intr-un tort aflat la sute de kilometri distanta

Imediat dupa calificarea in turul secund al turneului de la Roland Garros, Simona Halep a fost invitata in studioul Eurosport, postul care transmite competitia in Romania.

Patricia Tig in turul 2 la Roland Garros. Cel mai bun rezultat din cariera la Paris

Jucatoarea Patricia Tig s-a calificat, luni, in turul al doilea la Roland Garros, turneu de Mare Slem programat in capitala Frantei pentru urmatoarele doua saptamani.

WTA a anuntat clasamentul oficial. Cum sta Simona Halep, dupa victoria din primul tur de la Roland Garros

Womens Tennis Association a anuntat clasamentul oficial. Cum sta Simona Halep dupa victoria din primul tur de la turneul Roland Garros, vedeti un pic mai jos. Pe ce loc WTA se situeaza Simona Halep dupa victoria din primul tur de la turneul Roland Garros Asociatia de Tenis Feminin WTA) a anuntat, luni dimineata, 28 septembrie .

Duel suta la suta romanesc la Roland Garros: Simona Halep contra Irina Begu!

O a doua victorie romaneasca, duminica, in prima zi a turneului de la Roland Garros.

Victorie pentru Simona Halep de ziua ei in primul tur la Roland Garros

Principala favorita la castigarea Roland Garros din acest an, Simona Halep a obtinut o victorie in doua seturi la prima intalnire cu Sara Sorribes Tormo, locul 70 mondial.

LIVE Simona Halep in primul tur la Roland Garros (duminica, 14:00)

Simona Halep evolueaza in primul tur la Roland Garros, duminica, in al doilea meci al zilei pe noua arena Philippe Chatrier.

Simona Halep joaca duminica la Roland Garros

Principala favorita la castigarea Roland Garros debuteaza, duminica, in chiar prima zi de competitie.

Monica Niculescu si Irina Bara s-au calificat pe tabloul principal de la Roland Garros

Jucatoarele Irina Bara si Monica Niculescu au obtinut, vineri, calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )