Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Romanii au talent. Momentul uluitor pentru care Smiley si Bartos au apasat Golden Buzz-ul: Parca vine din alta lume

Adevărul Adevărul,
VIDEO Romanii au talent. Momentul uluitor pentru care Smiley si Bartos au apasat Golden Buzz-ul: Parca vine din alta lume

Un concurent originar din Ucraina a lasat fara cuvinte spectatorii si juriul de la Romanii au talent cu numarul sau inedit, iar prezentatorii Smiley si Pavel Bartos au fost atat de incantati incat au apasat Golden Buzz-ul si l-au trimis direct in semifinalele show-ului de la Pro TV. continuă pe Adevărul

Andra, premiera la Romanii au Talent. Face asta pentru prima data in cariera ei

Sezonul 10 din emisiunea Romanii au Talent va debuta in seara de vineri, pe 7 februarie, de la ora 20:30, pe PRO TV. Cantareata Andra va sustine un moment inedit, in cadrul show-ului indragit de pubicul de la noi, odata cu revenirea emisiunii de talente pe micul ecran. Telespectatorii vor putea remarca observa ca de .

Caz uluitor la Iasi! A venit cu o durere de burta, dar a nascut un copil. Motivul bizar pentru care femeia nu stia de sarcina

La Iasi, o femeie a venit la spital cu dureri de burta, dar s-a ales cu un copil! Cum de nu a realizat ca avea de fapt o sarcina si ce sustin medicii in urma acestui caz? Care este motivul bizar in urma caruia femeia nu avea idee de ce este insarcinata? Caz uluitor la .

Un pompier din Suceava, gest uluitor pentru un barbat ramas descult, in ger. Nici nu a stat pe ganduri

Un gest impresionant facut de un pompier, dupa ce un sofer a ramas descult, dupa un eveniment rutier. Pompierul avea in propria masina o pereche de incaltaminte de rezerva. Ce s-a intamplat dupa si de ce a fost felicitat de ISU Suceava. Ce a facut pompierul ? Un pompier din Suceava a ajutat un sofer .

Motivul pentru care Oana Roman nu mai vorbeste cu tatal ei. Isa ma intreaba si nu stiu ce sa-i raspund!

Oana Roman a vorbit despre relatia pe o are cu membrii familiei sale, in speta cu tatal ei, cu care a rupt orice legatura. Mai mult decat atat, afiica lui Petre Roman a tinut sa precizeze ca singurele persoane care conteaza acum in viata ei sunt fiica sa, pe nume Isa, si mama ei. Motivul .

Motivul pentru care Ozana Barabancea nu are iubit. Ce s-a intamplat dupa ce a slabit

Ozana Barabancea a dezvaluit motivul pentru care nu isi poate face un iubit. Dupa ce a slabit foarte mult, vedeta emisiunii Te Cunosc de Undeva a povestit ce s-a intamplat in viata ei, la nivel de relatii amoroase. Prezentatoarea a urmat cateva proceduri prin care a ajuns la formele fizice pe care le afiseaza in .

Lewis Hamilton si viitorul carierei - Singurul motiv pentru care ar putea pleca de la Mercedes

A scris istorie alaturi de Mercedes, dar in ultima perioada speculatiile unei plecari la au fost tot mai dese. Lewis Hamilton este, pe buna dreptate, omul momentului in Formula 1, iar viitorul acestuia ii preocupa pe multi. Christian Horner seful celor de la RedBull) stie care ar putea fi singurul motiv pentru care pilotul britanic ar pleca de la Mercedes.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )