Libnet.ro
UNICEF

15:00

VIDEO Scenariul dupa care se vor desfasura cele mai mari exercitii militare ruse, la frontiera cu NATO

Adevărul Adevărul,
VIDEO Scenariul dupa care se vor desfasura cele mai mari exercitii militare ruse, la frontiera cu NATO

La 29 august, Statul Major al Belarusului a dezvaluit o harta geografica foarte ciudata. Langa Polonia la vest), Rusia la est) si Ucraina la sud), mai existau trei nume de trei state care nu exista: Vesbaria, Lubenia si Veisnoria. continuă pe Adevărul

Scenariul dupa care se vor desfasura cele mai mari exercitii militare ruse, la frontiera cu NATO VIDEO

La 29 august, Statul Major al Belarusului a dezvaluit o harta geografica foarte ciudata. Langa Polonia la vest), Rusia la est) si Ucraina la sud), mai existau trei nume de trei state care nu exista: Vesbaria, Lubenia si Veisnoria. Acestea au fost inventate pentru exercitiul militar desfasurat in comun de armata rusa si cea belorusa, in cadrul manevrelor, numite sugestiv Zapad Vest) 2017 ce vor avea loc intre 14 si 20 septembrie.

Top 20 producatori de medicamente care au vandut cele mai multe produse in al doilea trimestru din 2017

Cegedim estimeaza ca in perioada iulie 2016 - iunie 2017, volumul medicamentelor eliberate catre pacienti in Romania a fost de 561 milioane cutii, in crestere cu 5,4% fata de iulie 2015 iunie 2016. De asemenea, a fost inregistrata si o crestere.

Cele mai bune glume pornind de la scandalul micilor din Kaufland Odorheiu Secuiesc

Scandalul in care un blogger sustine ca nu a fost servit de o angajata Kaufland din Odorheiu Secuiesc pe motiv ca nu vorbea limba maghiara a aprins nu doar tensiunile etnice, ci si imaginatia internautilor, care au facut haz de necaz si au lansat cele mai bune glume pe subiecte. Va prezentam cateva dintre ele.

Cele mai apreciate scene de sex din Game of Thrones

Serialul Game of Thrones nu este doar despre lupta pentru putere, confruntarea cu mortii sau despre dragoni, ci si despre scene de sex incadrate in timpurile de odinioara. Iata-le pe cele mai apreciate! .

Domeniile cu cele mai multe firme in proceduri de insolventa

O analiza prezentata miercuri de compania de asigurare de credite Coface Romania indica principalele domenii in care s-au produs cele mai multe insolvente ale firmelor romanesti, in priele 6 luni ale anului 2017.

Cum sa ne curatam corect ochelarii? Iata cele mai tari trucuri

Purtatorii de ochelari stiu ca acestia se pot murdari si chiar distorsiona vederea din aceasta cauza. Iar uneori stergerea lor pur si simplu nu rezolva problema. Iata cele mai tari trucuri de curatare.

Firmele care vor merge in strainatate in misiuni economice - alese de catre CCIR

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat MMACA) intentioneaza sa incheie un protocol cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) prin care pregatirile misiunilor economice si companiile care vor participa sa fie decise de Camera, pentru ca este ilegal ca secretarii de stat sa le aleaga, a anuntat, ieri, ministrul de resort Ilan Laufer, intr-o conferinta de presa.

Firmele romanesti care vor sa faca afaceri peste hotare asteapta ponturi de la diplomatii romani

Firmele romanesti care vor sa faca afaceri peste hotare asteapta de la diplomatii romani sa vina cu niste actiuni concrete, niste ponturi, a declarat, ieri, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), in deschiderea Reuniunii Anuale a Diplomatiei Romane, citat de Agerpres.

VIDEO Una dintre cele mai aglomerate statii de metrou din Londra, evacuata dupa explozia unei tigari electronice

Politia britanica a evacuat marti seara statia de metrou Eurston, din Londra, dupa o explozie de mici dimensiuni, probabil provocata de o tigara electronica aflata intr-o geanta. Statia a fost inchisa, iar zeci de ofiteri inarmati au fost trimisi la fata locului, relateaza Reuters.

Protest in Capitala impotriva ordinului prin care vor fi ucisi peste 200 de ursi si lupi (VIDEO)

Protest in Capitala pentru drepturile animalelor! Peste 100 de activisti au iesit in strada, dupa ce ministrul Mediului a semnat ordinul care da posibilitatea ca peste 140 de ursi si lupi sa fie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )