Libnet.ro
UNICEF

22:15

VIDEO Scolile din Romania se redeschid din 8 februarie Klaus Iohannis: De luni, majoritatea copiilor merg fizic la scoala

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Scolile din Romania se redeschid din 8 februarie Klaus Iohannis: De luni, majoritatea copiilor merg fizic la scoala

Scolile din Romania se redeschid din 8 februarie, odata cu semestrul al doilea, in functie de rata de infectare din fiecare localitate, este decizia luata in sedinta de la Cotroceni care a avut loc marti, au declarat pentru HotNews. ro surse oficiale. La finalul sedintei de la Palatul Cotroceni, presedintele a precizat ca decizia a fost luata in unanimitate iar de luni, majoritatea copiilor merg fizic la scoala. Cele 5 situatii punctuale in care va fi posibil scenariul hibrid, odata cu redeschiderea scolilor. continuă pe Hotnews

Anul scolar 2020-2021. Cine revine fizic in scolile din Romania, incepand de luni. Atentie, unii copii vor invata de acasa

Presedintele Klaus Iohannis a avut azi o sedinta de lucru la Palatul Cotroceni, la care au participat mai multi membri ai guvernului, printre care ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu si ministrul Educatiei Sorin Campeanu. La aceasta sedinta de lucru s-a discutat despre redeschiderea scolilor din data de 8 februarie, data la care incepe semestrul al doilea .

Scolile din Romania au doar 113 medici, care acum sunt detasati la DSP

In unitatile de invatamant din Romania sunt incadrati doar 113 medici de medicina scolara, a declara.

Scolile din Romania, mai periculoase decat spitalele: cate nu au autorizatie de securitate la incendiu, oficial

Dupa incendiile din ultimele luni din spitalele romanesti, s-au ridicat numeroase intrebari si despre securitatea din scoli. Din pacate, intr-un raport al ministrului Educatiei reies niste.

Klaus Iohannis, gest revoltator dupa incendiul de la Matei Bals. Ipostaza ireala in care a fost surprins chiar azi

Klaus Iohannis a facut un gest revoltator dupa incendiul de la Matei Bals. Ipostaza ireala in care a fost surprins chiar azi. Despre ce este vorba, cititi in articolul de mai jos. Ce a facut Klaus Iohannis, la doar o zi de la tragedia de la Matei Bals, unde 6 oameni au murit, din care .

Sedinta la Palatul Cotroceni: Klaus Iohannis, reprezentantii Guvernului si specialistii in sanatate decid daca scolile se vor redeschide din 8 februarie

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, marti, la ora 15. 00, o sedinta in cadrul careia se va decide daca scolile se vor redeschise pe 8 februarie. Sedinta decisiva privind redeschiderea.

KLAUS IOHANNIS: incepand de luni, majoritatea copiilor merg fizic la scoala

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca scolile se vor redeschide in format fizic pe 8 februarie pentru majoritatea copiilor.

Klaus Iohannis: Nu am scapat de pandemie, dar trendul este descendent. Majoritatea copiilor vor merge fizic la scoala, din 8 februarie (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca majoritatea copiilor vor relua cursurile cu prezenta fizica, incepand cu data de 8 februarie, cand debuteaza oficial semestrul II. Redeschiderea scolilor.

Presedintele Klaus Iohannis cheama la discutii premierul si reprezentanti din Guvern pe tema deschiderii scolilor

Klaus Iohannis urmeaza sa aiba o sedinta de lucru la Palatul Cotroceni, marti, la care vor participa mai multi membri ai guvernului, printre care ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu si ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu, alaturi de care, cel mai probabil, va discuta despre conditiile pentru deschiderea scolilor incepand cu 8 februarie.

Klaus Iohannis, filmat la schi la Paltinis: Va invit sa veniti! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost surprins, sambata, in timp ce schia pe partia de la Paltinis. El i-a invitat pe reporterii prezenti sa ia si ei schiurile in picioare, ca zapada e foarte.

VIDEO Klaus Iohannis, filmat la schi la Paltinis

Presedintele Klaus Iohannis a fost filmat sambata in timp ce schia pe partia de la Paltinis, invitandu-i pe jurnalistii care l-au surprins pe schiuri sa faca acelasi lucru, pentru ca zapada e buna.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )