Libnet.ro
UNICEF

09:45

VIDEO Klaus Iohannis, filmat la schi la Paltinis

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Klaus Iohannis, filmat la schi la Paltinis

Presedintele Klaus Iohannis a fost filmat sambata in timp ce schia pe partia de la Paltinis, invitandu-i pe jurnalistii care l-au surprins pe schiuri sa faca acelasi lucru, pentru ca zapada e buna. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, filmat la schi pe partia de la Paltinis la o zi dupa tragedia de la Institutul Matei Bals

Presedintele Klaus Iohannis a fost filmat la schi, astazi, pe partia de la Paltinis, la numai o zi de la tragedia de la Institutul Matei Bals din Capitala, acolo unde sase oameni au murit intr-un incendiu devastator.

Klaus Iohannis, filmat la schi la Paltinis: Va invit sa veniti! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost surprins, sambata, in timp ce schia pe partia de la Paltinis. El i-a invitat pe reporterii prezenti sa ia si ei schiurile in picioare, ca zapada e foarte.

Presedintele Klaus Iohannis, vazut la schi la o zi dupa incendiul de la Matei Bals

Klaus Iohannis a fost filmat pe partia de schi de la Paltinis, la numai o zi de la incendiul care a avut loc la Spitalul Matei Bals din Bucuresti.

VIDEO Klaus Iohannis: Transmit condoleante familiilor indoliate Este nevoie de o reforma profunda in sistemul de sanatate, astfel de lucruri nu trebuie sa se repete!

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri condoleante familiilor indoliate, dupa incendiul de la spitalul Matei Bals si i-a cerut ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, sa lucreze cu celeritate la un proiect de reforma pentru intregul sistem de sanatate din Romania.

PSD: Klaus Iohannis este perfect paralel cu viata semenilor sai

Klaus Iohannis este perfect paralel cu viata semenilor sai precum schiurile sale ultimul racnet, in timpul ultimei coborari, la Paltinis, transmite Partidul Social Democrat.

George Simion l-a umilit pe Klaus Iohannis dupa ce a fost la Matei Bals. Imaginile video sunt ireale

George Simion, copresedintele AUR, l-a umilit pe Klaus Iohannis, dupa ce acesta a facut declaratii la Institutul Matei Bals. Acesta a postat pe Facebook mesajul: Oare primul om din stat, presedintele Romaniei, cel care ne conduce de 6 ani, ce ne va spune astazi? Un mic preview, a scris George Simion pe Facebook. George Simion .

Klaus Iohannis, apel catre coalitia de guvernare la unitate si hotararea de a lua deciziile corecte, chiar daca sunt dificile VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat joi ca pentru reformarea statului este nevoie de unitatea partenerilor de coalitie si de hotararea lor in a lua deciziile corecte, chiar daca sunt si decizii dificile, intr-un discurs sustinut in format videoconferinta la receptia de Anul Nou a Camerei de Comert si Industrie Romano-Germana.

Klaus Iohannis, despre incendiul de la Institutul Matei Bals: Sunt probleme structurale in spitale. Am cerut ministrului Sanatatii sa lucreze cu celeritate la un proiect de reforma (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Institutul Matei Bals, acolo unde, vineri dimineata, s-a produs un incendiu soldat cu moartea a cinci pacienti COVID-19. Seful statului a subliniat ca exista probleme.

Klaus Iohannis, primele declaratii despre incendiu de la Matei Bals. Ce a cerut, urgent, de la Vlad Voiculescu

Presedintele Klaus Iohannis a dat primele declaratii dupa incendiul care a avut loc in aceasta dimineata la Institutul Matei Bals, din Bucuresti. Ce spune seful statului despre tragedia care a avut loc? Klaus Iohannis, primele declaratii dupa incendiu Presedintele Klaus Iohannis a facut primele declaratii legate de tragedia care a avut loc vineri dimineata la .

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat mai multe decrete privind eliberarea din functie a unor magistrati, ca urmare a pensionarii

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, mai multe decrete care vizeaza eliberarea din functie a mai multor magistrati, ca urmare a pensionarii. De asemenea, seful statului a semnat un.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )