Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Serena Williams, ultimul test inainte de Indian Wells: Victorie cu Marion Bartoli, infrangere cu Shuai Zhang

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Serena Williams, ultimul test inainte de Indian Wells: Victorie cu Marion Bartoli, infrangere cu Shuai Zhang

Ultima repetitie a Serenei Williams inainte de startul Indian Wells a avut loc in Madison Square Garden din New York, cu ocazia turneului demonstrativ Tie Break Tens. Fostul lider mondial a trecut in prima partida de Marion Bartoli 10-5), iar apoi a fost invinsa de Shuai Zhang 13-11). continuă pe Hotnews

Anuntul facut de Serena Williams cu putin timp inainte de turneul de la Indian Wells

Pentru turneul feminin care debuteaza miercuri la Indian Wells, o singura intrebare isi pun observatorii: ce spera Serena Williams, devenita mama in septembrie anul trecut, la revenirea sa dupa mai mult de un.

Simona Halep revine maine pe teren, inainte de Indian Wells. Va juca la o competitie inedita, alaturi de alte staruri

Simona Halep este principala favorita a turneului de la Indian Wells, dar revenirea ei pe teren se va produce pe 6 martie.

Serena Williams. Cate kilograme are si in ce consta meniul ei inainte de turneul de la Indian Wells

Serena Williams a revenit in circuitul WTA, ieri participand la un demonstrativ, inainte de Indian Wells, unde are un parcurs extrem de greu. Jucatoarea din SUA e departe de forma fizica ideala - are 75 kilograme.

Serena Williams, inainte de revenirea in circuitul WTA: Poate ca nu sunt inca la nivelul cel mai bun, dar trebuie sa incep de undeva

Serena Williams va reveni in circuitul WTA la turneul de la Indian Wells, competitie care se va desfasura in perioada 7-18 martie. Fostul lider mondial a vorbit, intr-un interviu pentru BBC, despre asteptarile sale in perioada urmatoare, dar si despre nivelul jocului sau din acest moment. Simt ca in doua luni voi fi mult mai bine ca acum, dar trebuie sa incep de undeva. Nu vreau sa stau pe margine si sa ma gandesc la asta, a spus Serena.

Distributie de cinci stele la Indian Wells! Simona Halep se lupta pentru trofeu cu primele 30 de jucatoare ale lumii, plus Serena, Sarapova si Azarenka

Simona Halep e favorita numarul unu a competitiei la care participa cele mai bune 30 de jucatoare ale lumii, plus Serena Williams, Maria Sarapova si Viktoria Azarenka.

PREZENTARE Indian Wells, martisorul iubitorilor de tenis - Paradisul din desert: Simona Halep, momentul adevarului din punct de vedere fizic, plus cine-l poate stopa pe Federer?

Tot ce are apt din punct de vedere fizic in acest moment tenisul mondial cu exceptia lui Rafael Nadal, Stan Wawrinka, Andy Murray si David Goffin) va fi prezent la festinul organizat de Larry Ellison, miliardarul iubitor de tenis. Cel de-al cincilea Grand Slam al sezonului ne va duce din nou pe taramul fermecat, in Paradisul din desertul californian. Tenisul va fi painea si sarea pret de o saptamana si jumatate la Indian Wells Tennis Garden. Avem liderul mondial la startul competitiei feminine - Simona Halep - ramane de vazut si in ce forma fizica aceeasi intrebare e valabila si pentru Serena Williams). Daca ramane la acelasi nivel nepamantean, Roger Federer are sanse mari sa-si pastreze coroana cucerita in urma cu un an de zile. Intra in material pentru a vedea o ampla PREZENTARE a spectaculosului turneu de la Indian Wells.

Serena Williams se intoarce si are planuri uriase! Antrenorul ei a dezvaluit ce si-a propus americanca pentru 2018

Serena Williams, 36 de ani, va reveni in competitii la simplu la turneul de la Indian Wells, din aceasta saptamana.

Serena Williams anunta furtuna la revenirea in circuit. Vrea sa castige tot

Fosta lidera mondiala Serena Williams revine in circuit la Indian Wells, turneul californian care debuteaza luni, si are ambitii mari pentru restul sezonului.

Halep, traseu plin de provocari: Simona si-a aflat posibilele adversare la Indian Wells. Serena, misiune infernala

Simona Halep 1 WTA) are nevoie de cinci victorii pentru a ajunge in finala turneului de la Indian Wells 5-17 martie), in conditiile in care va debuta direct in turul II.

Monica Niculescu a trecut de primul tur al calificarilor la Indian Wells si va juca pentru un loc pe tabloul principal

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 71 WTA, a acces, luni, in ultimul tur al calificarilor la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, trecand in prima runda de sportiva americana Ann Li, numarul 479 mondial.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )