Libnet.ro
UNICEF

05:30

Monica Niculescu a trecut de primul tur al calificarilor la Indian Wells si va juca pentru un loc pe tabloul principal

Adevărul Adevărul,
Monica Niculescu a trecut de primul tur al calificarilor la Indian Wells si va juca pentru un loc pe tabloul principal

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 71 WTA, a acces, luni, in ultimul tur al calificarilor la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, trecand in prima runda de sportiva americana Ann Li, numarul 479 mondial. continuă pe Adevărul

Monica Niculescu a trecut de primul tur al calificarilor la Indian Wells si va juca pentru un loc pe tabloul principal

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 71 WTA, a acces, luni, in ultimul tur al calificarilor la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, trecand in prima runda de sportiva americana Ann Li, numarul 479 mondial, potrivit news. ro. Niculescu s-a impus cu scorul de 6-3, 6-0, intr-o ora si doua minute.

Niculescu forteaza calificarea pe tabloul principal la Indian Wells

Jucatoarea Monica Niculescu a depasit faza primului tur in calificarile de la Indian Wells, turneu din categoria WTA Premier Mandatory.

Monica Niculescu s-a calificat pe tabloul principal la Indian Wells

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 71 WTA si favorita 3 in calificari, a acces, marti, pe tabloul principal la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. La competitia din SUA, Simona Hale ar putea intalni in turul doi o jucatoare din calificari si Sorana Cirstea va evolua in prima runda cu o sportiva venita din calificari, potrivit news. ro.

Monica Niculescu s-a calificat pe tabloul principal la Indian Wells

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 71 WTA si favorita 3 in calificari, a acces, marti, pe tabloul principal la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

Indian Wells, un turneu aproape romanesc

Omania are cinci jucatoare pe tabloul principal de la Indian Wells. Monica Niculescu a obtinut calif.

Romancele ataca Indian Wells: Cu cine vor juca Cirstea, Begu si Buzarnescu. Sorana si Miki, ghinionistele serii

Vom avea patru sportive pe tabolul principal, iar Monica Niculescu 71 WTA) poate ajunge si ea acolo, daca isi va castiga urmatorul meci din calificari.

S-a aflat! Cine sunt posbilele adversare ale Simonei Halep din turul 2 la Indian Wells

Simona Halep a aflat peste cine va putea da in turul 2 de la Indian Wells, in timp ce Irina Begu, Mihaela Buzarnescu si Sorana Cirstea isi cunosc adversarele din primul tur. Simona Halep va juca in turul 2.

WTA: Simona Halep, lider pentru a 18-a saptamana - Va incepe Indian Wells-ul de pe primul loc mondial

Simona Halep se afla pe primul loc al clasamentului WTA inainte de startul turneului Premier Mandatory de la Indian Wells, jucatoarea noastra adunand pana acum 18 saptamani pe cea mai inalta pozitie a ierarhiei.

Anuntul facut de Serena Williams cu putin timp inainte de turneul de la Indian Wells

Pentru turneul feminin care debuteaza miercuri la Indian Wells, o singura intrebare isi pun observatorii: ce spera Serena Williams, devenita mama in septembrie anul trecut, la revenirea sa dupa mai mult de un.

VIDEO Serena Williams, ultimul test inainte de Indian Wells: Victorie cu Marion Bartoli, infrangere cu Shuai Zhang

Ultima repetitie a Serenei Williams inainte de startul Indian Wells a avut loc in Madison Square Garden din New York, cu ocazia turneului demonstrativ Tie Break Tens. Fostul lider mondial a trecut in prima partida de Marion Bartoli 10-5), iar apoi a fost invinsa de Shuai Zhang 13-11).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )