Libnet.ro
UNICEF

22:00

VIDEO Simona Halep, dupa ce a castigat titlul de la Dubai: Acum sunt aproape moarta Simt ca imbatranesc

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep, dupa ce a castigat titlul de la Dubai: Acum sunt aproape moarta Simt ca imbatranesc

Simona Halep a avut puterea sa glumeasca si a declarat ca este aproape moarta, dupa un meci epuizant atat fizic, cat si psihic impotriva Elenei Rybakina. Efortul a meritat, sportiva din Romania obtinand al 20-lea titlu din cariera, dupa victoria cu 3-6, 6-3, 7-65). continuă pe Hotnews

Ce a spus Simona Halep dupa calificarea in finala de la Dubai

Simona Halep 2 WTA) a avut nevoie de 62 de minute pentru a obtine calificarea in finala turneului de la Dubai. Romanca a cedat doar doua game-uri in fata americancei Jennifer Brady scor 6-2, 6-0) si a declarat ca a fost cel mai bun meci facut de ea la competitia de categorie Premier.

VIDEO Simona Halep, in finala la Dubai dupa un recital ofensiv (6-2, 6-0 cu Jennifer Brady)

Nu a fost loc de nicio emotie: Simona a fost grabita, iar platitorii de bilete au fost cei care au avut cel mai mult de pierdut. Halep a invins-o pe Jennifer Brady 6-2, 6-0) dupa un meci de doar 62 de minute, calificandu-se in finala turneului Premier 5 de la Dubai a 37-a din intreaga cariera). Pentru marele trofeu, Simona se va duela, sambata, de la ora 17:00, cu Elena Rybakina Kazakhstan, 19 WTA). Ce a spus Simona Halep dupa calificarea in finala.

VIDEO Simona Halep a facut spectacol in finala cu Rybakina, de la Dubai: Pur si simplu sclipitor! Incredibil

Simona Halep a castigat pentru a doua oara in cariera titlul la Dubai, dupa o finala dramatica cu tanara reprezentanta a Kazahstanului, Elena Rybakina: 3-6, 6-3, 7-65).

Cati bani a castigat Simona Halep, dupa calificarea in finale in turneul de la Dubai. Suma e fabuloasa

Simona Halep a invins-o pe Jennifer Brady cu scorul de 6-2, 6-0, astfel ca sportiva noastra s-a calificat cu mult entuziasm in finala de la Dubai, acolo unde o va intalni sambata pe Elena Rybakina din Kazahstan, locul 19 WTA. Calificarea in finala de la Dubai ii va aduce Simonei Halep beneficii uriase. Cati bani .

VIDEO Simona Halep Elena Rybakina, finala LIVE Dubai 2020. Simona Halep, adversara de temut

Dupa calificarea Simonei Halep in finala de la Dubai, au aparut o serie de comentarii in presa internationala. Simona Halep o va intalni astazi pe Elena Rybakina in finala de la Dubai, care se joaca incepand cu ora 17:00. UPDATE: Galeria Romaniei de la Dubai s-a mobilizat si au strigat zeci de secunde Simona! Simona!.

Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Sabalenka la Dubai: A fost greu sa-mi gasesc ritmul. E foarte puternica

O noua victorie pentru Simona Halep! Romanca, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, a invins-o peArina Sabalenka, in sferturile de finala ale turneului de la Dubai.

VIDEO Simona Halep, defensiva de fier si spectacolul oferit impreuna cu Elena Rybakina - Cele mai frumoase lovituri ale finalei

Simona Halep si Elena Rybakina au oferit un spectacol desavarsit in ultimul act al competitiei de la Dubai. Defensiva romancei a fost la cel mai inalt nivel, insa nici ofensiva sa nu a aratat deloc rau. De partea cealalta a fileului, jucatoarea din Kazakhstan a demonstrat ca nu a ajuns intamplator in patru finale in acest debut de sezon. Intra in material pentru a urmari cele mai spectaculoase puncte ale partidei care i-au adus Simonei al 20-lea titlu al carierei.

Simona Halep, dupa calificarea in sferturi: Poate ca am avut si noroc azi

Simona Halep principala favorita) s-a calificat cu mari emotii in sferturile turneului de la Dubai. Romanca a declarat, dupa meciul cu Ons Jabeur, scor 1-6, 6-2, 7-67), ca a obtinut si cu putin noroc victoria si ca este mandra de faptul ca a luptat pana la final.

Simona Halep a castigat accidentata. Tatal ei a dat-o de gol. Ce a marturisit la finalul partidei cu Rybakina

Tatal Simonei Halep a marturisit la finalul partidei cu Elena Rybakina ca fiica lui era accidentata. Stere Halep sustine ca a stiut tot timpul ca Simona va castiga pentru ca a simtit energia ei pe toata durata partidei. Prima reactie a tatalui Simonei Halep: A fost accidentata! Stere Halep a precizat ca a oprit sa .

VIDEO Simona Halep, campioana la Dubai dupa o finala dramatica cu Elena Rybakina (3-6, 6-3, 7-6(5)

Timp de doua ore si 26 de minute, Simona si Elena si-au impartit lovituri precum pugilistii. Au fost numarate, s-au ridicat, au continuat lupta si a rezultat o finala dramatica in care era greu de intuit cine va castiga. Halep a avut nervii mai tari intr-un tiebreak al decisivului in care orice era posibil. Campioana de la Wimbledon a cucerit al doilea trofeu la Dubai Premier) dupa un meci epic cu Rybakina 3-6, 6-3, 7-65)). Simona Halep, dupa ce a castigat titlul de la Dubai: Acum sunt aproape moarta.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )