Libnet.ro
UNICEF

14:45

VIDEO Simona Halep o invinge pe Johanna Konta, dupa ce a ratat cinci mingi de meci

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep o invinge pe Johanna Konta, dupa ce a ratat cinci mingi de meci

Simona Halep este in semifinalele turneului Premier 5 de la Cincinnati, dupa o victorie in doua seturi impotriva jucatoarei Johanna Konta, scor 6-4, 7-61). Halep a ratat cinci mingi de meci inainte de a inchide partida cu britanica, dupa o ora si 50 de minute de la startul disputei. Intra in material pentru a vedea un rezumat al meciului. continuă pe Hotnews

LIVE Simona Halep contra Johanna Konta in sferturi la Cincinnati (2:00)

Aflata pentru al cincilea an consecutiv in sferturile turneului WTA Premier de la Cincinnati, Simona Halep va avea parte de un test dur contra britanicei Johanna Konta.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Johanna Konta se va disputa in noaptea de vineri spre sambata

Pentru un loc in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, Simona Halep, favorita numarul doi, va avea o misiune dificila, urmand sa o infrunte pe britanica Johanna Konta, cap de serie numarul sapte. Partida se va desfasura pe Terenul Central si nu va incepe mai devreme de ora 02. 00 ora Romaniei).

Asa am trait Halep contra Konta in sferturi la Cincinnati

Aflata pentru al cincilea an consecutiv in sferturile turneului WTA Premier de la Cincinnati, Simona Halep a avutparte de un test dur contra britanicei Johanna Konta.

LIVESCORE Simona Halep vs Sloane Stephens (dupa ora 23:00)

Cap de serie numarul doi, Simona Halep se afla la o singura victorie distanta de calificarea in finala turneului Premier 5 de la Cincinnati. Pana acolo, Simona trebuie sa o invinga pe Sloane Stephens, locul 151 WTA, din SUA, beneficiara a unui wild-card. Meciul va fi in direct pe Digisport 2 si Livescore pe HotNews. ro.

Halep la Cincinnati: Simona, duel nebun cu Konta! Romanca a ratat cinci mingi de meci, dar e in semifinale

Simona Halep 2 WTA) si-a luat revansa pentru esecul cu Johanna Konta 7 WTA) in sferturile de la Wimbledon si a ajuns in semifinalele turneului de la Cincinnati, acolo unde va avea o adversara in fata careia porneste cu prima sansa.

Simona Halep, in al nouala cer dupa victoria cu Johanna Konta! Ce a spus despre duelul din semifinale cu Stephens

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat in semifinalele turneului de la Cincinnati, dupa ce a invins-o, sambata, cu scorul de 6-4, 7-6 1), pe britanica Johanna Konta, locul 7 WTA,.

Victorie uriasa pentru Simona Halep in sferturi la Cincinnati. A pus-o la respect pe Johanna Konta

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Cincinnati pentru al treilea an la rand dupa o victorie in doua seturi la Johanna Konta, prima obtinuta in fata britanicei in circuitul WTA. Meciul a fost live text aici.

Johanna Konta despre meciul cu Simona Halep: E ca si cum ai juca impotriva unui perete

Johanna Konta, locul 7 WTA, a declarat despre viitoarea ei adversara, Simona Halep, locul 2 WTA, din sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati, ca trebuie sa accepte faptul ca romanca returneaza foarte multe mingi, informeaza News. ro. E ca si cum ai juca impotriva unui perete, a precizat Konta.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale in valoare de 2. 154 dolari, dupa ce a invins-o pe britanica Johanna Konta, cu 6-4, 7-6 1).

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale in valoare de 2. 154 dolari, dupa ce a invins-o pe britanica Johanna Konta, cu 6-4, 7-6 1), relateaza Agerpres.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )