Libnet.ro
UNICEF

10:45

VIDEO Simona Halep, primele declaratii dupa finala pierduta dramatic la Australian Open

România Liberă România Liberă,
VIDEO Simona Halep, primele declaratii dupa finala pierduta dramatic la Australian Open

Simona Halep a declarat dupa finala pierduta dramatic, sambata, la turneul Australian Open ca va lup. continuă pe România Liberă

VIDEO Simona Halep, primele declaratii dupa calificare: Totul a mers conform planului

Simona Halep, locul 1 WTA, a declarat miercuri, dupa calificarea in semifinalele de la Australian Op.

Simona Halep, primele declaratii dupa calificarea in semifinalele de la Australian Open: Este un sentiment minunat

Simona Halep s-a calificat miercuri, in premiera, in semifinalele turneului de la Australian Open. La scurt timp dupa victoria impotriva Karolinei Pliskova, Halep a declarat ca isi face.

Simona Halep, PRIMELE DECLARATII dupa CALIFICAREA iN FINALA de la Australia Open: A fost foarte greu, tremur. A fost un meci ca un montagne rousse

Drumul Simonei Halep continua la Australian Open. Romanca s-a calificat in finala turneului de la Melbourne si este la un pas de primul sau titlu de grand slam din cariera. Simona a castigat.

Simona Halep, determinare maxima dupa finala pierduta la Australian Open: Voi lupta pentru un titlu, mai am multi ani in fata, poate voi reusi a patra oara

Voi lupta, mai am multi ani in fata si sunt sigur ca voi mai avea parte de o asemenea provocare. E pacat ca nu am reusit a treia oara, dar poate voi reusi a patra oara, a spus Simona Halep imediat dupa finala pierduta sambata la Australian Open in fata danezei Caroline Wozniacki 6-7, 6-3, 4-6).

FOTO Halep, ce tarie de caracter: Simona a postat poza zilei pe Instagram, dupa finala pierduta la Melbourne

Ca sa treci peste a treia finala de Grand Slam pierduta, iti trebuie o putere mentala iesita din comun! Simona Halep are exact aceasta calitate. A dovedit acest lucru in cele doua saptamani de la Australian Open 2018, dar mai ales dupa duelul pierdut cu Caroline Wozniacki.

Simona Halep, PRIMA DECLARATIE dupa ce a pierdut finala de la Australian Open si numarul 1 mondial: Sunt trista (VIDEO)

Simona Halep s-a declarat trista si extrem de dezamagita de infrangerea pe care a suferit-o sambata in finala de la Australian Open, in fata danezei Caroline Wozniacki. Nu e.

Simona Halep, PRIMA DECLARATIE dupa ce a pierdut finala de la Australian Open si numarul 1 mondial: Sunt trista

Simona Halep s-a declarat trista si extrem de dezamagita de infrangerea pe care a suferit-o sambata in finala de la Australian Open, in fata danezei Caroline Wozniacki. Nu e.

VIDEO Simona Halep vs Karolina Pliskova 6-3, 6-2/ Simona, in semifinale la Australian Open - Demonstratie de tenis

Dupa un inceput ratat de meci 0-3), Simona a accesat nivelul cel mai inalt al jocului sau: s-a deplasat fantastic, a avut o defensiva de fier, a fost agresiva la retur si a castigat nu mai putin de noua game-uri la rand! Debusolata de usurinta cu care Halep facea punct dupa punct, Karolina Pliskova practic nu a mai contat, pe teren fiind o singura jucatoare 6-3, 6-2, dupa o ora si 13 minute). Simona Halep se califica in semifinalele de la Australian Open cea mai buna performanta a carierei la Antipozi), faza a competitiei unde va da peste mai vechea cunostinta Angelique Kerber.

VIDEO Simona Halep - Angelique Kerber, la Australian Open: Reactiile antrenorului Darren Cahill cand Simona era nervoasa si vocifera pe teren

Simona Halep a avut nevoie de 2 ore si 20 de minute sa treaca de Angelique Kerber in semifinala de la Autostralian Open, iar setul decisiv a testat puternic nervii ambelor jucatoare. Halep a avut cateva momente in care a vociferat pe teren sau a strigat spre loja sa unde se afla si antrenorul Darren Cahill. La randul sau, antrenorul australian i-a facut mai multe semne Simonei, indemnand-o sa se concentreze si sa strige mai putin.

Simona Halep, implicata intr-un scandal urias dupa finala pierduta la Australian Open

Seven Sport, un site din Australia, a facut o analiza cu privire la time-out-ul cerut de Halep in setul 2. La 3-2 pentru ea, romanca a acuzat probleme fizice, asta si din cauza caldurii sufocante de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )