Libnet.ro
UNICEF

23:45

Simona Halep, determinare maxima dupa finala pierduta la Australian Open: Voi lupta pentru un titlu, mai am multi ani in fata, poate voi reusi a patra oara

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, determinare maxima dupa finala pierduta la Australian Open: Voi lupta pentru un titlu, mai am multi ani in fata, poate voi reusi a patra oara

Voi lupta, mai am multi ani in fata si sunt sigur ca voi mai avea parte de o asemenea provocare. E pacat ca nu am reusit a treia oara, dar poate voi reusi a patra oara, a spus Simona Halep imediat dupa finala pierduta sambata la Australian Open in fata danezei Caroline Wozniacki 6-7, 6-3, 4-6). continuă pe Hotnews

VIDEO Simona Halep, primele declaratii dupa finala pierduta dramatic la Australian Open

Simona Halep a declarat dupa finala pierduta dramatic, sambata, la turneul Australian Open ca va lup.

Simona Halep, primele declaratii dupa calificarea in semifinalele de la Australian Open: Este un sentiment minunat

Simona Halep s-a calificat miercuri, in premiera, in semifinalele turneului de la Australian Open. La scurt timp dupa victoria impotriva Karolinei Pliskova, Halep a declarat ca isi face.

Simona Halep, implicata intr-un scandal urias dupa finala pierduta la Australian Open

Seven Sport, un site din Australia, a facut o analiza cu privire la time-out-ul cerut de Halep in setul 2. La 3-2 pentru ea, romanca a acuzat probleme fizice, asta si din cauza caldurii sufocante de.

FOTO Halep, ce tarie de caracter: Simona a postat poza zilei pe Instagram, dupa finala pierduta la Melbourne

Ca sa treci peste a treia finala de Grand Slam pierduta, iti trebuie o putere mentala iesita din comun! Simona Halep are exact aceasta calitate. A dovedit acest lucru in cele doua saptamani de la Australian Open 2018, dar mai ales dupa duelul pierdut cu Caroline Wozniacki.

Simona Halep, PRIMA DECLARATIE dupa ce a pierdut finala de la Australian Open si numarul 1 mondial: Sunt trista

Simona Halep s-a declarat trista si extrem de dezamagita de infrangerea pe care a suferit-o sambata in finala de la Australian Open, in fata danezei Caroline Wozniacki. Nu e.

Simona Halep, PRIMA DECLARATIE dupa ce a pierdut finala de la Australian Open si numarul 1 mondial: Sunt trista (VIDEO)

Simona Halep s-a declarat trista si extrem de dezamagita de infrangerea pe care a suferit-o sambata in finala de la Australian Open, in fata danezei Caroline Wozniacki. Nu e.

VIDEO Simona Halep, primele declaratii dupa calificare: Totul a mers conform planului

Simona Halep, locul 1 WTA, a declarat miercuri, dupa calificarea in semifinalele de la Australian Op.

Simona Halep, dupa Australian Open: Voi lupta si voi avea o noua sansa la un Grand Slam

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat dupa finala pierduta sambata la turneul Australian Open ca va lupta in continuare si cu siguranta va avea din nou sansa sa joace o finala de Mare Slem.

Reactii din lumea tenisului dupa finala epica de la Australian Open: Jos palaria, Simona Halep, ce turneu fantastic; Ambele jucatoare merita tot respectul din lume, insa e momentul Carolinei Wozniacki sa straluceasca

Finala dintre Simona Halep si Caroline Wozniacki a fost una memorabila, daneza triumfand pentru prima data intr-un turneu de Grand Slam, scor 7-62), 3-6, 6-4, dupa aproape trei ore de joc. Evolutia celor doua jucatoare in ultimul act de la Melbourne a starnit numeroase reactii din partea fostilor si actualilor jucatori de tenis: Martina Navratilova, Serena Williams, Johanna Konta, Andy Roddick sau Boris Becker au scris, printre altii, pe retelele de socializare.

Simona Halep, PRIMELE DECLARATII dupa CALIFICAREA iN FINALA de la Australia Open: A fost foarte greu, tremur. A fost un meci ca un montagne rousse

Drumul Simonei Halep continua la Australian Open. Romanca s-a calificat in finala turneului de la Melbourne si este la un pas de primul sau titlu de grand slam din cariera. Simona a castigat.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )