Libnet.ro
UNICEF

23:45

Adversara-surpriza pentru Halep la Indian Wells. Pe cine va intalni romanca in urmatorul tur

Antena3 Antena3,
Adversara-surpriza pentru Halep la Indian Wells. Pe cine va intalni romanca in urmatorul tur

Simona Halep si-a aflat adversara din urmatorul meci pe care il va juca la Indian Wells. Romanca va intalni o jucatoare aflata pe pe locul 165 WTA. Surpriza mare in meciul dintre sportiva Dominika. continuă pe Antena3

Probleme pentru Halep la Indian Wells. Cum a linistit-o Cahill

Simona Halep marturiseste intr-un interviu ca a avut dificultati de adaptare la primul contact cu suprafata de joc de la Indian Wells, turneul WTA Premier Mandatory pe care il incepe in postura de principala favorita.

incepe Indian Wells! Cine este sportiva din Romania care deschide balul si care sunt cele doua jucatoare care se vor duela in turul I

Turneul de la Indian Wells, unde Romania are cinci reprezentante pe tabloul feminin si unul pe cel masculin, incepe in aceasta seara si programeaza un duel romanesc an turul I.

Indian Wells: cu cine va juca Simona Halep in turul al doilea

Simona Halep se afla pe jumatatea superioara de tablou la Indian Wells si va juca direct in turul al doilea al turneului californian.

Cinci jucatoare din Romania evolueaza si la dublu la Indian Wells. Cu cine va face pereche Simona Halep

Simona Halep, Irina Camelia Begu, Monica Niculescu, Raluca Olaru si Mihaela Buzarnescu vor evolua in proba de dublu la Indian Wells, primul de categorie Premier Mandatory al anului.

Statistica nu e de partea lui Halep la Indian Wells

Simona Halep porneste ca mare favorita la castigarea turneului de la Indian Wells, cea mai puternica intrecere dupa Australian Open.

Simona Halep debuteaza la noapte in turneul de la Indian Wells. La ce ora incepe partida jucatoarei noastre

Simona Halep intra direct in turul secund la Indian Wells, unde o va intalni pe cehoaica Kristyna Pliskova, locul 77 WTA.

Indian Wells: Kristyna Pliskova, adversara Simonei Halep din turul doi

Jucatoarea ceha Kristyna Pliskova, locul 77 WTA, s-a calificat, noaptea trecuta, in turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, faza in care o va intalni pe Simona Halep, liderul WTA.

Indian Wells: Duel romanesc in runda inaugurala - Sorana Cirstea vs Monica Niculescu

Locul 71 in clasamentul WTA si venita din calificari, Monica Niculescu o va intalni in runda inagurala de la Indian Wells Premier Mandatory) pe Sorana Cirstea 35 WTA). In acest fel, Romania va fi 100% sigura de prezenta a cel putin doua jucatoare in turul doi: invingatoarea disputei dintre Sorana si Monica, plus Simona Halep are liber in primul tur).

Cu cine ar fi vrut Simona Halep sa cheltuie milionul de dolari pus la bataie la Indian Wells

Simona Halep a aparut ieri in fata jurnalistilor acreditati la turneul de la Indian Wells si a raspuns la intrebarile puse de acestia.

Halep intra in cursa pentru milionul de dolari la Indian Wells

Simona Halep, principala favorita la castigarea competitiei de simplu de la Indian Wells, a anuntat ca participa si in turneul de dublu.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )