Libnet.ro
UNICEF

15:15

VIDEO. Simona Halep, SURPRIZA pentru fanii prezenti la turneul de la Cincinnati

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Simona Halep, SURPRIZA pentru fanii prezenti la turneul de la Cincinnati

Simona Halep a oferit inghetata, a facut fotografii si a acordat autografe, in cadrul unei actiuni promotionale, organizate la Cincinnati, la initiativa organizatorilor competitiei. continuă pe România Liberă

VIDEO Simona Halep, revenire superba cu Andrea Petkovic - A ajuns in sferturi la Cincinnati

Simona Halep a ajuns in sferturile turneului Premier 5 de la Cincinnati, dupa ce a pierdut primul set al intalnirii cu Andrea Petkovic 4-6). Jucatoarea noastra a revenit insa superb si a castigat urmatoarele doua seturi 6-4, 6-2). Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei.

Simona Halep a oferit inghetata fanilor, la turneul de la Cincinnati (VIDEO)

Simona Halep, calificata in sferturile de finala la turneul de la Cincinnati, le-a facut o surpriza fanilor, oferindu-le inghetata, autografe si facand poze cu ei. initiativa i-a apartinut organizatorilor.

Ce a facut Simona Halep, dupa victoria cu Petkovic. Fanii au fost in extaz

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, calificata in sferturile de finala la turneul de la Cincinnati, a oferit inghetata, a facut fotografii si a acordat autografe, in cadrul unei actiuni promotionale,.

Tenis: Simona Halep a impartit inghetata fanilor inaintea meciului cu Petkovic (VIDEO)

Simona Halep a facut fotografii si a acordat autografe, in cadrul unei actiuni promotionale desfasurate joi, inaintea meciului pe care l-a castigat in trei seturi in fata Andreea Petkovic. in plus, fanii au.

Turneul de la Cincinnati: Ce a declarat Simona Halep, dupa victoria din optimile de finala

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat ca nu stie cum a reusit sa se impuna in fata sportivei germane Andrea Petkovic, in intalnirea din optimile de finala ale turneului de la Cincinnati, dar a dorit foarte mult sa castige acest meci.

Turneul de la Cincinnati: Simona Halep s-a calificat in optimile de finala

Simona Halep, numarul 3 WTA, s-a calificat in optimile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati SUA). Romanca a invins-o pe Kristina Mladenovic Franta), intr-o partida din turul II al competitiei,.

Turneul de la Cincinnati: Simona Halep s-a calificat in optimile de finala. A trebuit sa fiu foarte concentrata si sa joc foarte bine. Am incercat sa lovesc fiecare minge si sa nu cedez

Simona Halep, numarul 3 WTA, s-a calificat in optimile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati SUA). Romanca a invins-o pe Kristina Mladenovic Franta), intr-o partida din turul II al competitiei,.

Obiective indraznete pentru Simona Halep la Cincinnati. Romanca poate realiza doua performante uriase

Pentru Simona Halep, participarea la turneul de la Cincinnati, care e programat in aceasta saptamana, e in acum incerta.

LIVE Simona Halep - Kristina Mladenovic, in turul 2 la Cincinnati. Decisiv dupa ce Halep rateaza doua mingi de meci

Simona Halep debuteaza in turneul de la Cincinnati, miercuri seara de la ora 18:30, intr-o partida contra frantuzoaicei Kristina Mladenovic. Meciul va fi live text in aceasta pagina.

Simona Halep confirma participarea la Cincinnati

Retrasa in finala de la Toronto din cauza unei probleme de sanatate, Simona Halep devenise incerta pentru participarea in turneul de la Cincinnati din aceasta saptamana.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2534 seconds )