Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO Simona Halep: Nu voi pune presiune pe mine la Roland Garros, voi merge acolo cu zambetul pe buze

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep: Nu voi pune presiune pe mine la Roland Garros, voi merge acolo cu zambetul pe buze

Simona Halep 2 WTA), care luni a castigat turneul WTA de la Roma, spune ca Roland Garros este doar un alt turneu, ca nu va pune presiune pe ea, si ca va merge acolo cu zambetul pe buze, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Simona Halep, veste excelenta inainte de Roland Garros. Cea mai periculoasa adversara este out

Simona Halep a primit o veste excelenta, chiar inainte de Roland Garos. A scapat de una dintre cele mai periculoase adversare. Jucatoarea japoneza Naomi Osaka, laureata ultimei editii a US Open, nu va participa la turneul de Mare Slem de la Roland Garros, care va avea loc intre 27 septembrie si 11 octombrie, din cauza .

VIDEO Simona Halep, campioana la Roma (6-0, 2-1, abandon Karolina Pliskova) A treia oara a fost cu noroc

A treia oara a fost cu noroc, iar Simona Halep a devenit singura jucatoare din Romania care a reusit sa castige turneul WTA de la Roma. Finala a fost una atipica, bucuria castigarii trofeului fiind un pic umbrita de abandonul Karolinei Pliskova dupa doar 31 de minute. Simona conducea cu 6-0 si 2-1 cu break), prestatia ei fiind una impecabila. Este titlul cu numarul 22 din cariera jucatoarei noastre al treilea consecutiv), iar nivelul increderii ar trebui sa fie la cote ridicate pentru Roland Garros 27 septembrie - 11 octombrie).

Simona Halep, atentionata de un fost lider ATP dupa victoria de la Foro Italico: Titlul de la Roma nu-i va garanta succesul la Paris

Simona Halep si-a completat CV-ul cu inca un titlu, sportiva nascuta la Constanta cucerind trofeul de la Roma. Cu doar cateva zile inainte de startul Roland Garros-ului, Simona este atentionata de un fost lider al ierarhiei ATP sa uite de bucuria succesului de la Foro Italico si sa treaca din nou la munca de jos inainte de debutul Grand Slam-ului de la Paris.

VIDEO Simona Halep, in finala la Roma: 6-3, 4-6, 6-4 cu Garbine Muguruza Emotiile finalului de meci

Simona Halep a facut pasul cel mare si s-a calificat, nu fara emotii, in finala turneului de la Roma, dupa o victorie muncita cu Garbine Muguruza. Dupa un prim set in control 6-3), jucatoarea noastra a condus cu 4-2 in al doilea, moment din care i-a permis adversarei sa revina in meci 4-6). in decisiv, Simona s-a dus la un game distanta de marea finala 5-1), dar a avut dificultati mari in a inchide partida s-a impus pana la urma cu 6-4, pe serviciul ibericei).

VIDEO Simona Halep, in semifinale la Roma - Yulia Putintseva a abandonat la 6-2, 2-0 pentru jucatoarea noastra

Simona Halep a stat pe teren doar 47 de minute, timp in care a aratat un tenis solid, de un nivel prea ridicat pentru Yulia Putintseva. La scorul de 6-2, 2-0 in favoarea jucatoarei noastre, razboinica Yulia a abandonat din cauza unor probleme medicale dureri la spate). Halep face pasul in semifinalele de la Roma Premier 5), acolo unde se va duela cu invingatoarea meciului dintre Victoria Azarenka si Garbine Muguruza.

Simona Halep, prima reactie dupa titlul cucerit la Roma: Sa ne vedem in finala de la Roland Garros

Dupa 6-0, 2-1 in finala programata luni, cu un numar limitat de spectatori in tribune, Simona Halep a cucerit titlul de la Roma, al 22-lea turneu din cariera.

Simona Halep Karolina Plisova 0-0, live video finala de la Roma. Pentru cel mai important titlu din 2020

Simona Halep joaca astazi, de la ora 15:30, finala turneului WTA Roma, de categorie Premier 5. Vor fi 1. 000 de spectatori, conform reglementarilor stabilite de organizatori. Poate fi al treilea titlu consecutiv pentru Simona Halep, dupa cele obtinute la Dubai si la Roma. Simona Halep are 13 victorii consecutive in circuitul WTA, care au adus .

Faza care nu s-a vazut la TV in finala castigata de Simona Halep. Toata lumea a izbucnit in ras in tribune, dupa gestul romancei. Video

Simona Halep este noua campioana de la Roma, dupa o finala incheiata foarte repede in fata Karolinei Pliskova. Doar 33 de minute a stat pe teren jucatoarea din Cehia, iar apoi s-a retras din cauza unei accidentari. Scorul era 6-0, 2-1 pentru Halep. in putinul timp petrecut pe teren, romanca a avut timp sa ii .

Simona Halep Karolina Pliskova 6-0, 2-1. Pliskova a abandonat! Simona e campioana la Roma!

UPDATE, ora 16:10 Simona Halep este campioana la Roma, dupa ce Pliskova a abandonat la 6-0, 2-1 pentru romanca. Al treilea titlu la rand, dupa cele de la Praga si Dubai. Game Halep. Pliskova face si ea break. Simona face un nou break. Set Halep, in doar 21 de minute.

Simona Halep Dayana Yastremska 7-5, 6-4, in turul 3 la WTA Roma. Calificare fara emotii in sferturi

UPDATE, ora 16:06 Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Roma, dupa ce a invins-o pe Dayana Yastremska, locul 29 WTA, scor 7-5, 6-4. in urmatorul meci, Simona o va infrunta pe invingatoarea dintre Yulia Putintseva si Elena Rybakina, partida care se joaca acum. Game Halep. Game .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )