Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep, atentionata de un fost lider ATP dupa victoria de la Foro Italico: Titlul de la Roma nu-i va garanta succesul la Paris

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, atentionata de un fost lider ATP dupa victoria de la Foro Italico: Titlul de la Roma nu-i va garanta succesul la Paris

Simona Halep si-a completat CV-ul cu inca un titlu, sportiva nascuta la Constanta cucerind trofeul de la Roma. Cu doar cateva zile inainte de startul Roland Garros-ului, Simona este atentionata de un fost lider al ierarhiei ATP sa uite de bucuria succesului de la Foro Italico si sa treaca din nou la munca de jos inainte de debutul Grand Slam-ului de la Paris. continuă pe Hotnews

Simona Halep a surprins audienta imediat dupa finala castigata la Roma. Cui i-a transmis un mesaj

Simona Halep, numarul doi mondial, a castigat, luni, turneul WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 290 dolari, dupa ce adversara sa din finala, Karolina Pliskova, a abandonat la scorul de 6-0, 2-1 pentru.

Simona Halep merge in finala WTA de la Roma dupa victoria cu Muguruza

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, duminica, in finala turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 290 dolari, dupa ce a invins-o greu pe spaniola Garbine Muguruza, cu 6-3, 4-6, 6-4.

Simona Halep Karolina Pliskova 6-0, 2-1. Pliskova a abandonat! Simona e campioana la Roma!

UPDATE, ora 16:10 Simona Halep este campioana la Roma, dupa ce Pliskova a abandonat la 6-0, 2-1 pentru romanca. Al treilea titlu la rand, dupa cele de la Praga si Dubai. Game Halep. Pliskova face si ea break. Simona face un nou break. Set Halep, in doar 21 de minute.

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Roma

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Roma, dupa ce a castigat primul set cu 6-0, iar in setul 2 Karolina Pliskova a abandonat partida la scorul de 2-1. Halep a castigat pentru prima data turneul de la Roma.

Simona Halep, lovitura meciului in victoria superba cu Muguruza. A ridicat fanii in picioare

Simona Halep s-a calificat in finala de la WTA Roma dupa o prestatie absolut impresionanta contra ibericei Garbine Muguruza. A fost 6-3, 4-6, 6-4 scor final, iar Simona este la a treia finala consecutiva din acest an. Si la a 13-a victorie consecutiva. A fost din nou un meci al superlativelor pentru campioana din Romania, .

Ce a facut Simona Halep imediat dupa victoria cu Putintseva. Oamenilor nu le-a venit sa creada

Simona Halep a jucat astazi, de la ora 13:00, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Roma. Aici a infruntat-o pe Yulia Putintseva, locul 30 in clasamentul WTA, in prima partida programata pe central. Ce a facut Simona Halep imediat dupa victoria cu Putintseva De altfel, este a doua confruntare directa dintre cele .

VIDEO WTA Roma: Simona Halep s-a calificat in sferturi (7-5, 6-4 vs Dayana Yastremska) - Victoria experientei

Dupa un inceput de meci ezitant a fost condusa cu 3-0), Simona Halep a reusit sa preia controlul partidei, a avut chiar si o serie de sase game-uri castigate la rand si a invins-o pe Dayana Yastremska, dupa o ora si 27 de minute de joc, scor 7-5, 6-4. Diferenta a fost facuta de experienta Simonei si de inconstanta jucatoarei din Ucraina, in varsta de 20 de ani, care a facut foarte multe erori nefortate. Pentru Simona urmeaza un duel cu Yulia Putintseva, in sferturile competitiei de la Roma.

Simona Halep a luat o decizie radicala dupa calificarea in semifinale. I-a transmis imediat lui Darren Cahill

Simona Halep s-a calificat in semifinale la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Yulia Putintseva. Jucatoarea din Kazahstan a decis sa abandoneze la scorul 6-2, 2-0 in favoarea romancei. Pentru Simona urmeaza un duel cu invingatoarea dintre Garbine Muguruza si Victoria Azarenka, partida care va incepe in scurt timp la Foro Italico. Simona Halep .

CTP, reactia perfecta dupa victoria Simonei Halep de la Roma: I-au explodat la picioare

A doua jucatoare a lumii si principala favorita la castigarea turneului de la Roma a trecut de Dayana Yastremska in optimi. Reactia lui CTP dupa victoria Simonei Halep este una cum nu se putea mai frumoasa! Reactia lui Cristian Tudor Popescu dupa victoria lui Halep O noua victorie pentru Simona Halep. Aceasta s-a calificat in .

Simona Halep l-a dat de gol pe Darren Cahill. Obiectul vestimentar pe care nu il schimba des

Dupa victoria superba cu Garbine Muguruza, Simona Halep a povestit amuzata despre un obiect vestimentar purtat obsesiv de antrenorul ei, Darren Cahill. Simona Halep, amuzata de obiceiul lui Darren Cahill. Austrelianul are un obiect vestimentar pe care nu il schimba des: A inceput turneul cu ea, nu cred ca o va lasa Pe langa relatia .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )