Libnet.ro
UNICEF

10:01

VIDEO Sport extrem pe cel mai mare lac de campie din Romania. Imagini spectaculoase filmate cu drona

Adevărul Adevărul,
VIDEO Sport extrem pe cel mai mare lac de campie din Romania. Imagini spectaculoase filmate cu drona

Tinerii curajosi si entuziasti fac ice kiting - un sport ce presupune combinatie dintre un fel de zmeu mai mare si o plansa speciala - pe gheata lacului Brates, aflat chiar la marginea orasului Galati. continuă pe Adevărul

Barack Obama, ultimul mesaj de Anul Nou de la Casa Alba: A fost cel mai mare privilegiu al vietii mele sa servesc ca presedinte al Statelor Unite

Barack Obama a transmis sambata ultimul mesaj de Anul Nou de la Casa Alba. Presedintele american le-a multumit cetatenilor SUA ca au participat in ultimii opt ani la construirea unei natiuni mai.

Cel mai mare cutremur din 2016 in Romania: 5,3 pe Richter

Seismul a avut loc in noaptea de 27 spre 28 decembrie, la ora 1. 20, in zona Vrancea, la o adancime de 99,9 kilometri.

Pestisorul de aur: cum s-a realizat cel mai mare transfer din istoria Craiovei si ce profit le-a adus Vatajelu oltenilor

Steaua lui Becali e cea mai buna vitrina din fotbalul romanesc, insa, treptat, Viitorul, Astra si CS U Craiova arata ca si formatiile din provincie pot transfera afara pe bani multi.

A murit Jean Padureanu, fostul presedinte al Gloriei Bistrita, cel mai longeviv conducator de club din fotbalul romanesc

Fostul presedinte al Gloriei Bistrita, Jean Padureanu, cel mai longeviv conducator de club din fotbalul romanesc, poreclit Lordul, a incetat din viata in noaptea de joi spre vineri, la varsta de 80 de ani, anunta News. ro. In ultima vreme, Padureanu a fost internat la Sectia de Oncologie al Spitalului Judetean Bistrita, el suferind de un cancer generalizat, care s-a adaugat altor boli pe care le-a purtat pe picioare de-a lungul vremii: diabet, probleme cardiace si Alzheimer.

Manuel Neuer a fost ales cel mai bun portar din lume, pentru al patrulea an consecutiv

Fotbalistul Manuel Neuer, portarul echipei Bayern Munchen si al nationalei Germaniei, a fost desemnat cel mai bun portar din lume in anul 2016.

Probabil cel mai bun premier pe care l-a avut Romania |Cel mai citit editorial al lunii decembrie

Nu vreau sa-i ridic statuie. Nu cred ca a fost o guvernare fara de greseala. Cat a fost premier, l-am criticat in permanenta. Dar am sentimentul ca a fost cel mai corect sef de Guvern pe care l-a avut aceasta tara din 1990 pana azi.

Raluca Pruna isi face bilantul: Mi-as fi dorit ca mesajul echipei guvernamentale sa fi ajuns in mai mare masura la publicul pe care l-am servit

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, si-a facut, pe Facebook, bilantul mandatului, scriind ca si-ar fi dorit ca mesajul echipei guvernamentale sa fi ajuns in mai mare masura la publicul pe care l-a servit, iar ministrii ar fi putut explica mai bine ce si cat faceau, cat si cum reparau greselile de sistem acumulate in ani.

Mi-as fi dorit ca mesajul echipei guvernamentale sa fi ajuns in mai mare masura la publicul pe care l-am servit

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a publicat astazi, intr-un mesaj pe Facebook, o retrospectiva asupra mandatului sau. Aceasta a scris ca si-ar fi dorit ca mesajul echipei guvernamentale sa fi ajuns in mai mare masura la publicul pe care l-a servit, iar ministrii sa fi explicat mai bine ce si cat faceau, cat si cum reparau greselile de sistem acumulate in ani.

Firea: Continui sa regret ca Liviu Dragnea nu este premierul Romaniei. El era cel mai indreptatit si legitim sa fie prim-ministru

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri, ca regreta in continuare ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu este prim-ministru al Romaniei, intrucat el era cel mai indreptatit si cel mai legitim, precizand ca se.

Cel mai longeviv creator de banda desenata din lume este roman. Si e inca activ, la 88 de ani impliniti!

Cel mai longeviv creator de banda desenata din lume, Puiu Manu, astazi in varsta de 88 de ani, a fost nelipsit din paginile celebrei reviste a Consiliului National al Organizatiei Pionierilor, iar acum este unul dintre pilonii noii publicatii Cutezatorii, relansate in urma cu un deceniu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )