Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Stadiul santierelor de autostrazi din tara: De la promisiunile celor 180 de kilometri deschisi in acest an, la scenariul celor doar 43 de kilometri care vor fi deschisi dupa sase ani de lucru

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Stadiul santierelor de autostrazi din tara: De la promisiunile celor 180 de kilometri deschisi in acest an, la scenariul celor doar 43 de kilometri care vor fi deschisi dupa sase ani de lucru

Aproape 43 de kilometri noi de autostrada vor fi deschisi traficului cu siguranta in acest an, doua tronsoane de pe A1 Lugoj - Deva incepute inca din 2013, asta desi la inceputul anului autoritatile de la Transporturi promiteau 180 de kilometri. Acum, pe langa cei 43 de km care ar putea fi gata chiar din iulie-august, Compania de Drumuri mai vizeaza inca 74 km, bazandu-se pe promisiunile constructorilor. Cu toate acestea, observatorii independenti spun ca sansele ca alte tronsoane sa fie deschise sunt aproape nule. Vestile bune? Trei noi santiere au fost deschise in acest an si mobilizarea contructorilor e buna, iar pana in decembrie ar putea incepe constructia in teren pe prima sectiune din autostrada Sibiu - Pitesti. continuă pe Hotnews

Cele mai slabe licee din tara. Au intrat aici elevi cu note de 2 si 3

Doua licee din Dambovita sunt in topul celor mai slabe unitati din tara, conform rezultatelor de la examenele din cadrul Evaluarii Nationale 2019. Elevii au intrat cu note de 2 sau 3. Cele mai slabe licee din tara. Elevii au intrat cu note de 2 sau 3 Doua licee din Dambovita sunt la coada clasamentului.

Peste 180 de politisti din tara, detasati pe litoral in sezonul estival

Peste 180 de politisti vor fi detasati din tara pe litoral, incepand cu 27 iunie si pana la sfarsitu.

Program pasapoarte 2019. Cum functioneaza directiile de pasapoarte din Bucuresti si din tara

Program pasapoarte 2019. Directiile de pasapoarte din Bucuresti si din tara functioneaza dupa un program prelungit pana in data de 16 august 2019. in fiecare zi de miercuri, se primesc cereri si se elibereaza documente de la ora 8:30 pana la 18:30. in celelalte zile lucratoare, directiile sunt deschise pana la 16:30. Program pasapoarte 2019 .

Fenomene meteorologice periculoase in 40 de localitati din tara. Copaci cazuti si masini avariate, dupa furtuni

Pompierii au actionat, in ultimele 24 de ore, pentru inlaturarea urmarilor generate de fenomenele meteorologice periculoase in 40 de localitati din 13 judete si in Capitala, a informat, miercuri,.

Cod galben si cod portocaliu, pana marti noapte, in peste un sfert din tara

ANM a emis un cod portocaliu de intensificari ale vantului, vijelii si cantitati de apa insemnate pentru cinci judete din sud-estul tarii si un cod galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata pentru alte aproximativ 15 judete, ambele avertizari fiind valabile marti pana la ora 23.

ARMAND DOMUTA, ASOCIATIA BLOCKCHAIN ROMANIA: Bancile din tara sunt interesate de avantajele tehnologiei blockchain

Bancile din Romania sunt interesate de avantajele tehnologiei blockchain, dar trebuie vazut si care este cadrul de reglementare si am avut, in acest sens, discutii si cu Banca Nationala a Romaniei BNR) si cu Bursa de Valori Bucuresti BVB), a declarat, vineri, in marja evenimentului Romania Blockchain Summmit de la Palatul Parlamentului, Armand Domuta, presedintele Asociatiei Blockchain Romania.

A fost inaugurat primul depozit privat de arta din tara noastra

ArtSafe, primul depozit privat de arta din Romania, cu o suprafata de 5. 000 metri patrati a fost inaugurat la Combinatul Fondului Plastic.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )