Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai slabe licee din tara. Au intrat aici elevi cu note de 2 si 3

Playtech Playtech,
Cele mai slabe licee din tara. Au intrat aici elevi cu note de 2 si 3

Doua licee din Dambovita sunt in topul celor mai slabe unitati din tara, conform rezultatelor de la examenele din cadrul Evaluarii Nationale 2019. Elevii au intrat cu note de 2 sau 3. Cele mai slabe licee din tara. Elevii au intrat cu note de 2 sau 3 Doua licee din Dambovita sunt la coada clasamentului. continuă pe Playtech

ADMITERE LICEU 2019. Acestea sunt cele mai bune licee din Bucuresti

Au fost inregistrate 48 de medii de 10 la evaluarea nationala in Capitala, potrivit site-uluievaluare. edu. ro. Marti au fost afisate.

Doua licee din Dambovita, in topul celor mai slabe unitati din tara in urma afisarii Rezultatelor la Evaluare 2019

Doua licee din Dambovita sunt printre cele mai slabe unitati din tara in urma afisarii Rezultatelor la Evaluare 2019. Media acestor licee nu este mai mare de 5, asa ca pot primi elevi care nu s-au straduit prea tare la primul examen al vietii.

Care sunt cele mai bune restaurante din lume in 2019, conform noului clasament

In cadrul unui eveniment care a avut loc la Singapore, au fost decernate premiile pentru cele mai bune restaurante din lume, conform organizatiei The World`s 50 Best Restaurants. Aseara, a avut loc la Singapore cel mai important eveniment al anului din industria restaurantelor. A fost facut public clasamentul pe 2019 cu cele mai bune 50 .

Gault Millau 2019: cele mai bune restaurante din Romania au ajuns online

Aseara, a avut loc in Bucuresti lansarea celui de-al doilea ghid Gault Millau in Romania. Primul a fost publicat in 2018 si include cele mai bune restaurante de pe meleaguri mioritice. Ghidul.

Evaluare nationala 2019: Care au fost judetele cu cele mai slabe rezultate

Rezultatele de la Evaluarea Nationala 2019 au fost afisate pe 25 iunie, la avizierele scolilor si pe evaluare. edu. ro. Din cei 146. 105 candidati prezenti, 106. 838 au obtinut medii mai mari sau egale cu 5 73,1%), iar 429 au media generala 10. Procentul.

De la PRO TV la manastire: Transformare SOCANTA a uneia dintre cele mai iubite vedete din Romania! Abia acum ADEVARUL iese la iveala (FOTO)

Actorul Mihai Coada, cunoscut pentru personajul Nelu Curca din serialul la Bloc a facut declaratii despre cum s-a schimbat viata lui dupa ce s-a retras de la TV si a ales calea religiei. Acesta a vorbit despre.

Papua Noua Guinee: Ulawun, unul dintre cei mai periculosi vulcani din lume, a intrat in eruptie

Vulcanul Ulawun din Papua Noua Guinee, considerat unul dintre cei mai periculosi din lume, a intrat miercuri in eruptie, au anuntat autoritatile, care au recurs la evacuari, scrie AFP.

GLOBAL ARCHIVE MANAGEMENT: Investitie in cea mai sigura arhiva din tara noastra

Global Archive Management a facut, in urma incendiului virulent de acum doi ani, investitii de peste 400 mii de euro in sisteme performante de protectie, atat in aparatura de stingere cu gaz, cat si in echipamente de iluminat.

Spania a inaugurat inca 122 km de linie de mare viteza catre unul dintre cele mai frumoase orase ale tarii

Granada, unul dintre cele mai vizitate orase spaniole, a intrat in reteaua trenurilor de mare viteza dupa ce marti a fost inaugurata o linie de 122 km catre acest oras. Spania este tara europeana cu cea mai mare retea de trenuri de mare viteza, peste 3. 000 km.

Investitiile pentru confort ce sisteme sunt printre cele mai populare pentru gospodarii

Viata la tara nu este usoara, chiar daca se tine cont de evolutie, de trai modern. Multe dintre zonele urbane limitrofe sau sate intregi din tara au conditii minime, nu au sistem centralizat de apa, ga.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )