Libnet.ro
UNICEF

18:00

VIDEO Statiunea cu cel mai curat aer din tara, asaltata de turisti

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Statiunea cu cel mai curat aer din tara, asaltata de turisti

In cautarea unei oaze de racoare, romanii pornesc, parca, intr-un maraton spre locuri tot mai putin cunoscute din tara. continuă pe Hotnews

Cea mai rece temperatura din tara, in plina vara. Cate grade au fost la Miercurea Ciuc

Temperaturi de toamna tarzie, in plina vara. La Miercurea Ciuc, termometrele au aratat miercuri dimineata 10 grade, cea mai rece temperatura din tara. in paralel, la Brasov erau.

Cel mai popular Tweet din istorie. Mesajul a fost publicat de fostul presedinte Barack Obama

Cel mai popular mesaj din toata istoria retelei Tweeter este cel publicat, acum patru zile, de fostul presedinte al SUA, Barack Obama, a anuntat postul CNBC.

Cel mai bogat om din lume a donat 4,6 miliarde de dolari din averea sa

Bill Gates a donat 64 de milioane de actiuni din Mircosoft Corp. , evaluate la 4,6 miliarde de dolari, adica 5% din averea sa. Desi nu este mentionat destinatarul sumei, Gates a acordat majoritatea donatiilor.

VIDEO+FOTO. Cea mai scumpa creatie cinematografica din istoria Rusiei va fi despre Crimeea. Filmul nu va fi difuzat in Occident

Cel mai scump film din istoria cinematografiei rusesti va fi despre Crimeea.

Tweetul publicat de Barack Obama dupa violentele de la Charlottesville este cel mai popular din istorie

Fostul presedinte american Barack Obama a publicat pe Twitter o fotografie cu el si trei copii de rase diferite si un citat din Nelson Mandela, in replica la violentele de la Charlottesville Virginia), din weekend, iar mesajul a devenit cel mai aprobat tweet din istorie, cu 2,8 milioane de like-uri, relateaza News. ro citand CNBC.

Cel mai frumos actor din Turcia este protagonistul unui nou serial de la Happy Channel: primul episod va avea 3 ore

Din 14 august, Happy Channel prezinta in exclusivitate serialul turcesc Iubire si razbunare Brave and Beautiful aka Cesur ve Guzel). Productia il aduce in fata telespectatorilor pe K305;vanc Tatl305;tu287;, castigatorul Best Model of Turkey si Best Model of The World.

Simona Halep, pe locul zece in ierarhia celor mai platite sportive din lume

Simona Halep ocupa locul 10 in clasamentul sportivelor cel mai bine platite din lume, in perioada 1 iunie 2016 - 1 iunie 2017, intocmit de revista Forbes. Jucatoarea romana de tenis a obtinut in perioada respectiva 6,2 milioane de dolari, 4,7 milioane din premii si 1,5 milioane din sponsorizari.

Cel mai nou hotel al controversatului om de afaceri Mohammad Murad, premiat de un mafiot american

Cel mai nou hotel al investitorului Mohammad Murad a primit o distinctie de la Academia Americana de Stiinte ale Ospitalitatii, care are legaturi stranse cu Donald Trump.

China recastiga locul de cel mai mare creditor strain al S.U.A.

China a achizitionat cele mai multe titluri de trezorerie din ultimii sase ani in iunie, trecand peste Japonia ca cel mai mare imprumutator de peste hotare al guvernului SUA, conform datelor de ieri ale Departamentului Trezoreriei S. A, potrivit Reuters.

Unde sa te muti ca sa traiesti bine. Vezi topul oraselor cu cel mai ridicat nivel de trai

Melbourne, al doilea oras ca marime din Australia, este orasul in care se traieste cel mai bine din intreaga lume. Pe locul al doilea s-a plasat capitala Austriei, Viena. Topul oraselor cu cel.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )