Libnet.ro
UNICEF

05:30

VIDEO Steve Vai, profesor de muzica pentru fanii din Romania

Adevărul Adevărul,
VIDEO Steve Vai, profesor de muzica pentru fanii din Romania

Artistul va sustine un workshop muzical pe 24 iunie. A doua zi, cantaretul va avea concertul de la Arenele Romane din Bucuresti, iar inainte va veni in studiourile Adevarul pentru o emisiune live. continuă pe Adevărul

Bursa a locurilor de munca pentru somerii din Bucuresti- Ilfov

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana AEDU) organizeaza maine, incepand cu ora 11:30, la Hotel Ibis Palatul Parlamentului, Bursa locurilor de munca si formare profesionala pentru somerii din regiunea Bucuresti- Ilfov, informeaza un comunicat de presa.

FOTO+VIDEO. Cum arata cel mai subtire smartphone din lume.

Compania chinezeasca Huawei a prezentat marti, la Londra, cel mai subtire smartphone din lume, care poarta numele Ascend P6, potrivit Realitatea. net. Titlul de cel mai subtire smartphone din lume a fost obtinut, marti, de modelul Ascend P6 al companiei chinezesti Huawei. Huawei Ascend P6 are o grosime de numai 6,18 milimetri, in conditiile in care iPhone 5 are o grosime de 7,6 milimetri, iar Samsung Galaxy S4 o grosime de 7,9 milimetri, scrie gizmodo. com. Huawei Ascend P6 are un ecran de 4,7 .

Grapini se intalneste cu Secretarul Adjunct pentru Exporturi din Ministerul Textilelor din India

O delegatie oficiala din India se afla, in perioada 19-22 iunie, la Bucuresti, cu prilejul Lucrarilor Grupului Mixt de Lucru romano-indian in domeniul textilelor, informeaza un comunicat remis redactiei.

DOSAR PENAL pentru primarul din Iasi. Afla de ce.

Primarul Gheorghe Nichita si viceprimarul din Iasi, Mihai Chirica, s-au ales cu dosare penale dupa ce au decis sa taie 80 de tei din oras, informeaza Realitatea. net. Primaria Iasi a fost amandata de Garda de Mediu cu 60. 000 de lei. Copacii au fost taiati pentru a face loc unei zone pietonale. Un numar de 80 de tei au disparut din Iasi, ca urmare a unui plan amplu de reamenajare urbana a intregii zone centrale a orasului. Decizia autoritatilor a provocat un val de nemultumiri in randul .

Statul vrea sa incaseze 350 mil. lei pentru 10% din Nuclearelectrica

Guvernul spera sa obtina 300-350 milioane lei prin oferta de vanzare pe bursa a 10% din actiunile detinute de stat la Nuclearelectrica, o transa reprezentand 85% din aceste titluri urmand sa fie alocata investitorilor institutionali, a anuntat.

Premierul bulgar Plamen Oresarski va da explicatii in fata lui Jose Manuel Barroso pentru protestele din tara sa

Premierul bulgar Plamen Oresarski este asteptat vineri la Bruxelles, pentru a da explicatii Comisiei Europene in legatura cu nemultumirea care macina societatea bulgara. O reuniune intre presedintele Jose.

Ministerul Educatiei vrea sa cumpere 800 de microbuze pentru copiii din zonele rurale: Achizitia are o valoare de 31 milioane euro

Ministerul Educatiei intentioneaza sa cumpere in leasing 800 de microbuze scolare destinate transportului elevilor din mediul rural catre scoli. Potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta. , valoarea.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )