Libnet.ro
UNICEF

12:30

VIDEO Suie Paparude de 20 de ani:Trupa care transcende genurile, epocile si trendurile

Adevărul Adevărul,
VIDEO Suie Paparude de 20 de ani:Trupa care transcende genurile, epocile si trendurile

Anul acesta, trupa Suie Paparude a aniversat doua decenii de la infiintare. in toamna anului 1993, cei doi Mihai - Mihai Dobre si Mihai Campineanu, alaturi de alti trei membri, puneau bazele uneia dintre cele mai indragite formatii din Romania. continuă pe Adevărul

Michi de la Suie Paparude a iesit din coma: Ne bucuram ca sunt semne bune ca evolutie. Pacientul a fost dezintubat

Medicii Spitalului Judetean din Timisoara au oferit o veste imbucuratoare pentru fanii trupei Suie Paparude si pentru cei care sunt alaturi de Mihai Campineanu.

Michi (Suie Paparude), la un pas de moarte dupa un infarct!

La doar 42 de ani, Michi de la Suie Paparude foto centru) a fost la un pas de moarte dupa un atac de cord suferit sambata seara. In prezent, artistul este internat in stare de urgenta la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara.

Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, a iesit din coma indusa si este constient

Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, care a suferit un infarct miocardic la finalul unui concert sustinut la Timisoara, a iesit din coma indusa, miercuri, si este constient, medicii oprind administrarea de sedative. Potrivit directorului medical al Spitalului Judetean din Timisoara, Florin Birsasteanu, citat de Mediafax, liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, si-a revenit, miercuri, din coma indusa si este constient.

UPDATE: Liderul formatiei Suie Paparude, INTUBAT din nou.

UPDATE: Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, a fost, din nou, intubat de catre medicii de la Spitalul Judetean din Timisoara, conform B1 TV. _ _ _ _ _ Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, a iesit din coma si este constient, transmite Mediafax. Conform acestuia, Mihai Campineanu se afla pe un trend ascendent, nu mai primeste sedative si a fost detubat, a explicat directorul medical al Spitalului Judetean din Timisoara, Florin Birsasteanu. Totodata, Campineanu .

Liderul formatiei Suie Paparude a iesit din coma indusa. Mihai Campineanu este constient

Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, care a suferit un infarct miocardic la finalul unui concert sustinut la Timisoara, a iesit din coma indusa, miercuri, si este constient, medicii oprind.

Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, este in coma indusa, dar nu prezinta leziuni hemoragice cerebrale

Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, care a suferit un infarct miocardic, este in coma indusa. Medicii timisoreni spun ca starea acestuia nu e foarte incurajatoare, dar ca nu are leziuni.

Liderul formatiei Suie Paparude a iesit din coma.

Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, a iesit din coma si este constient, transmite Mediafax. Conform acestuia, Mihai Campineanu se afla pe un trend ascendent, nu mai primeste sedative si a fost detubat, a explicat directorul medical al Spitalului Judetean din Timisoara, Florin Birsasteanu. iar sedarea i-a fost oprita si a fost detubat. Totodata, Campineanu se afla in continuare sub supravegherea medicilor de la Sectia ATI a Spitalului Judetean din Timisoara, unde este .

Galeria Stelei, mesaj impresionant pentru Michi de la Suie Paparude

Liderul trupei Suie Paparude este in continuare in coma si supravegheat atent, intr-un spital din Timisoara. Medicii au o veste buna insa, Michi nu are leziuni cerebrale. in semn de recunostinta fata de.

FOTO Michi de la Suie Paparude, intre viata si moarte. El a fost transferat la sectia de Terapia Intensiva a Spitalului Judetean din Timisoara

Mihai Campineanu, artistul indragitei trupe Suie Paparude, a fost dus la cel mai mare spitalul din vestul tarii, pentru ca specialistii neurologi sa-l poata avea sub observatie.

FOTO Mihai Campineanu, artistul trupei Suie Paparude, a fost transferat la Terapia Intensiva a Spitalului Judetean din Timisoara

Mihai Campineanu, artistul indragitei trupe Suie Paparude, a fost dus la cel mai mare spitalul din vestul tarii, pentru ca specialistii neurologi sa-l poata avea sub observatie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )