Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Surpriza! Dominic Fritz este noul primar al Timisoarei. Nicolae Robu si-a recunoscut infrangerea

Adevărul Adevărul,
VIDEO Surpriza! Dominic Fritz este noul primar al Timisoarei. Nicolae Robu si-a recunoscut infrangerea

Dominic Fritz se va intalni cu votantii sai in Piata Victoriei din Timisoara, la ora 23. Primarul Nicolae Robu si-a recunoscut infrangerea. continuă pe Adevărul

Alegeri locale 2020. Rezultate exit-poll. Nicusor Dan este noul primar general al Capitalei

ACTUALIZARE - Rezultatelor partiale prezentate de CURS-Avangarde in exit-poll-ul pentru alegerile locale din Bucuresti, pentru functia de primar al Capitalei, ora 21. 00: --- Rezultatele partiale prezentate de CURS-Avangarde in exit-poll-ul pentru alegerile locale din Bucuresti, pentru functia de primar al Capitalei, valabile pentru ora 19.

ALEGERI LOCALE 2020 Lia Olguta Vasilescu, noul primar al Craiovei

Lia Olguta Vasilescu este noul primar al Craiovei, potrivit rezultatelor exit-poll.

VIDEO Dominic Fritz castiga Primaria Timisoara Victoria, sarbatorita in Piata Victoriei

Actualul primar Nicolae Robu PNL) si-a recunoscut infrangerea in alegerile pentru Primaria Timisoarei in fata lui Dominic Fritz USR - PLUS). Am pierdut, este vointa timisorenilor, diferenta este mare, a declarat Robu, citat de tion. ro. Dominic Fritz si-a invitat sustinatorii in Piata Victoriei, pentru a sarbatori.

Dominic Fritz (USR-PLUS) este noul primar din Timisoara. Nicolae Robu si-a recunoscut infrangerea: Am pierdut, este vointa timisorenilor. Diferenta este mare

Nicolae Robu si-a recunoscutinfrangerea in cursa pentru un nou mandat la Primaria Timisoara. Anterior, fostul ministrul Daniel Funeriu anuntase ca Dominic Fritz, candidatul USR-PLUS, a castigat lupta.

Alegeri locale 2020. Cine sunt candidatii pentru Primaria Timisoara. Batalie intre liberalul Nicolae Robu si Dominic Fritz de la USR-Plus

Campania electorala pentru alegerile locale din Timisoara a fost dominata de batalia de pe Facebook intre sustinatorii celor doi candidati care au sanse sa castige, actualul primar Nicolae Robu de la PNL si Dominic Fritz, de la USR-Plus.

Daniel Funeriu: Game over. Dominic Fritz a castigat la Timisoara cu peste 22% diferenta

UPDATE, 27 septembrie, ora 22:30 Daniel Funeriu a revenit cu o noua postare, in care sustine ca Dominic Fritz ar avea un avans de peste 22% fata de primarul in functie, Nicolae Robu. Stirea initiala .

Alegeri locale 2020. Cine va fi noul primar al municipiului Deva, din cei 13 candidati

Locale 2020, judetul Hunedoara. 13 oameni candideaza pentru functia de primar al municipiului Deva, la alegerile de duminica, 27 septembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )