Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cursuri gratuite de inot pentru sute de elevi din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Cursuri gratuite de inot pentru sute de elevi din Bucuresti

Patru sute de elevi din sectorul sase al Capitalei vor beneficia de cursuri gratuite de inot. Dupa noua ani de asteptare, elevii scolii 311 au oficial un bazin semiolimpic in care vor putea incepe o cariera sportiva de succes cu ajutorul instructorilor specializati. continuă pe Antena3

Mall-ul Veranda din Bucuresti a fost evacuat din cauza unei alerte cu bomba

Veranda Mall din Bucuresti a fost evacuat, joi seara, dupa ce o persoana a sunat la 112 pentru a avertiza in legatura cu prezenta unui dispozitiv exploziv. Un echipaj pirotehnic al SRI face verificari. UPDATE Politia Capitalei a anuntat ca apelul privind prezenta unei bombe in Veranda Mall a fost fals.

Incendiu la o cladire parasita din Bucuresti

Un incendiu a izbucnit la o cladire parasita din Bucuresti, in interiorul careia sunt depozitate anv.

Incendiu la o cladire parasita din Bucuresti in care se aflau anvelope si gunoi menajer ISU a solicitat prezenta celor de la Garda de Mediu (FOTO)

UPDATE: Pompierii ISU au solicitat prezenta la caz a reprezentantilor Garzii de Mediu! Incendiu la o cladire parasita din Bucuresti in interiorul careia se afla anvelope si gunoi menajer. Supafata.

Firea ii cere lui Iohannis sa discute in CSAT despre poluarea din Bucuresti. Cele trei piste pe care le are Primaria

Primarul General, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, ca a transmis o adresa presedintelui Klaus Iohannis si CSAT in care a solicitat ca situatia poluarii din Bucuresti sa se discute intr-o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. Primarul General a afirmat, totodata, ca Primaria are niste piste de posibili poluatori industriali, supozitii care se bazeaza pe anumite informatii .

Super Tuesday a adus o premiera pentru democratii americani din Romania

Super Tuesday aduce o premiera in Romania. Democrats Abroad, aripa oficiala a Partidului Democrat pentru diaspora americana, a organizat la Bucuresti alegeri primare pentru cursa prezidentiala din Statele Unite.

Amenintare cu bomba la o banca din Bucuresti. Alarma a fost falsa

Alerta cu bomba la un sediu de banca din Bucuresti, dupa ce un barbat a sunat la 112, semnaleaza biroul de presa al Serviciului Roman de Informatii.

Aviz pozitiv pentru ministrul propus la Mediu. Costel Alexe: Dupa episodul de poluare, ne ocupam exclusiv de operatorii poluanti din Bucuresti si Ilfov (VIDEO)

Costel Alexe, propus pentru postul de ministru al Mediului - pentru care asigura interimatul in prezent, a fost avizat pozitiv in comisiile de specialitate din Parlamentul Romaniei. Dupa etapa audierii,.

Viceprimarul Capitalei, despre poluarea din Bucuresti: Nu stim de unde sa o luam, de unde sa stim?

Autoritatile isi paseaza responsabilitatea pentru poluarea record inregistrata luni dimineata in Capitala. in timp ce ministrul Mediului, Costel Alexe, sustine ca este responsabilitatea autoritatilor locale, viceprimarul Aurelian Badulescu spune ca nu stie care este sursa: Nu stim de un oronavirus de sa o luam, de unde sa stim?.

O noua controversa in USR. Filiala din Bucuresti si-a ales candidatii la Consiliul General, dar votul ar putea fi invalidat pe motiv ca a fost nestatutar (FOTO)

Al treilea partid parlamentar al tarii este marcat de o noua controversa. USR Bucuresti si-a definitivat, luni seara,lista de candidati pentru Consiliul General al Capitalei, dar votul ar putea fi.

S-a construit prima cladire din Bucuresti care rezista la un cutremur de 9 grade

In Bucuresti a fost inaugurata prima cladire capabila sa reziste la un cutremur de 9 grade pe scara .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )