Libnet.ro
UNICEF

22:30

VIDEO Tehnica militara pe strazile din Chisinau. Militarii vor asigura ordinea publica in contextul luptei cu COVID-19

Adevărul Adevărul,
VIDEO Tehnica militara pe strazile din Chisinau. Militarii vor asigura ordinea publica in contextul luptei cu COVID-19

Militarii Armatei Nationale a Republicii Moldova au iesit in strada marti, 24 martie, imediat dupa ce presedintele Igor Dodon a semnat decretul care permite ca Armata Nationala sa fie implicata in lupta impotriva raspandirii COVID-19. continuă pe Adevărul

Scandal la un centru de carantina din Prahova. Oamenii vor sa iasa din camere

Incidente zilnice la un centru de carantina din Prahova. Oamenii vor sa iasa din camere si urla zilnic ca sa atraga atentia.

Coronavirus in lume. Situatia sumbra a batranilor din Europa: Militarii spanioli au gasit cadavre in aziluri Franta anunta si ea decesul a 20 de varstnici dintr-un sanatoriu

Militarii spanioli au gasit batrani abandonati, in multe cazuri morti in paturi, in azilurile afectate de coronavirus din Spania, a anuntat luni Ministerul apararii de la Madrid. De asemenea, nici in Franta situatia azilurilor de batrani nu e prea fericita. 20 de rezidenti ai unui azil de batrani din Vosges, in estul Frantei, au murit posibil din cauza Covid-19 a anuntat luni Agentia Regionala a Sanatatii din Grand Est si prefectura Vosges, relateaza AFP.

Ordonanta militara 3 din 2020. Document oficial de la Ministerul Afacerilor Interne

Ministerul Afacerilor Interne a publicat, astazi, 24 martie 2020, ordonanta militara 3 din 2020 care prevede noi restrictii si masuri pentru combaterea raspandirii infectarilor cu coronavirus in Romania.

Medici confirmati cu noul coronavirus in spitalele din Chisinau. Peste 100 de cazuri, confirmate in Republica Moldova

Patru medici din cadrul Spitalului Clinic Republican Timofei Mosneagadin Chisinau au fost testati pozitiv pentru coronavirus. Toti cei patru lucratori medicali lucreaza in sectia de terapie intensiva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )