Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO. Tehnicile traditionale de realizare a scoartei in Romania si Republica Moldova au fost incluse in Patrimoniului Cultural UNESCO

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Tehnicile traditionale de realizare a scoartei in Romania si Republica Moldova au fost incluse in Patrimoniului Cultural UNESCO

Tehnicile traditionale de realizare a scoartei in Romania si Republica Moldova au fost inscrise, joi, pe Lista Reprezentativa a Patrimoniului Cultural Imaterial al Umanitatii UNESCO, potrivit deciziei adoptate de Comitetul Interguvernamental UNESCO pentru Salvgardarea Patrimoniului Cultural Imaterial, care se desfasoara pana pe 2 decembrie, in Etiopia, informeaza unesco. org, citat de News. ro. continuă pe România Liberă

Tehnicile de realizare a scoartei in Romania si Republica Moldova, in Patrimoniul Cultural Imaterial al Umanitatii

Tehnicile traditionale de realizare a scoartei in Romania si Republica Moldova au fost inscrise, joi, pe Lista Reprezentativa a Patrimoniului Cultural Imaterial al Umanitatii UNESCO, potrivit deciziei adoptate de Comitetul Interguvernamental UNESCO pentru Salvgardarea Patrimoniului Cultural Imaterial, care se desfasoara pana pe 2 decembrie, in Etiopia, informeaza unesco. com.

FOTO+VIDEO. Cateva sute de tineri din Republica Moldova serbeaza Ziua Nationala a Romaniei la Bruxelles

Cateva sute de tineri din Republica Moldova, aflati in prezent la studii sau la munca pe teritoriul Belgiei, serbeaza joi Ziua Nationala a Romaniei la Bruxelles.

Un barbat invalid din Republica Moldova, acuzat ca a batut doi politisti si a vandalizat o masina de politie (VIDEO)

Nicolae Ceban, un barbat din Republica Moldova, este acuzat ca ar fi batut doi politisti si pe langa asta, le-ar fi deteriorat si masina. Pe de alta parte, acesta declara ca sunt niste minciuni,.

Ce asteapta Romania de la Republica Moldova in era Dodon

Romania sustine in continuare parcursul european al Republicii Moldova, chiar daca noul presedinte, socialistul Igor Dodon, sustine ca Acordul de asociere cu UE a fost o mare greseala pentru Chisinau.

Lacrimi si tristete la jumatate de an de la prabusirea elicopterului SMURD in Republica Moldova. Cei patru eroi au fost decorati de presedintele Nicolae Timofti

Familia UPU-SMURD Iasi marcheaza vineri, 2 decembrie, implinirea a sase luni de la producerea accidentului aviatic din Republica Moldova, in urma caruia si-a pierdut viata intreg echipajul care se afla la bordul elicopterului EC135, cu numar de inmatriculare 347.

Lacrimi la jumatate de an de la prabusirea elicopterului SMURD in Republica Moldova. Cei patru eroi, decorati de presedintele Nicolae Timofte

Familia UPU-SMURD Iasi marcheaza astazi, 2 decembrie, implinirea a sase luni de la producerea accidentului aviatic din Republica Moldova, in urma caruia si-a pierdut viata intreg echipajul care se afla la bordul elicopterului EC135, cu numar de inmatriculare 347.

Putin actioneaza rapid in Republica Moldova. S-a semnat un protocol de cooperare economica Moscova - Chisinau. Urmeaza o intalnire Putin - Dodon

La Moscova a fost semnat un protocol privind cooperarea economica intre Republica Moldova si Rusia.

Relatia Romaniei cu Republica Moldova, discutata azi in sedinta CSAT

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a fost convocat pentru o sedinta, marti, la ora 11. 00, pe agenda aflandu-se strategia de actiune pe termen mediu si lung privind relatia Romaniei cu Republica Moldova si planul de intrebuintare a fortelor armate ale Romaniei care se trimit la misiuni si operatii in afara teritoriului statului roman in anul 2017.

Savatorii SMURD din Iasi, al caror elicopter s-a prabusit in iunie in Republica Moldova au fost decorati post mortem

Membrii echipajului SMURD Iasi care si-au pierdut viata in tragedia aviatica petrecuta dincolo de Prut au fost decorati, post mortem, de presedinte Republicii Moldova, distinctiile fiind inmanate de Ziua Nationala a Romaniei de consulul Republicii Moldova la Iasi, Ioan Coser, transmite Agerpres.

Veterani ai razboiului din Republica Moldova, la Alba Iulia, de 1 Decembrie: Ne-am incarcat cu energie romaneasca

Alba Iulia a fost si in 2016 o destinatie pentru sute de romani din Basarabia. Printre acestia s-au aflat si cativa veterani ai sangerosului razboi din anul 1992 de pe teritoriul Republicii Moldova.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )