Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO+VIDEO. Cateva sute de tineri din Republica Moldova serbeaza Ziua Nationala a Romaniei la Bruxelles

România Liberă România Liberă,
FOTO+VIDEO. Cateva sute de tineri din Republica Moldova serbeaza Ziua Nationala a Romaniei la Bruxelles

Cateva sute de tineri din Republica Moldova, aflati in prezent la studii sau la munca pe teritoriul Belgiei, serbeaza joi Ziua Nationala a Romaniei la Bruxelles. continuă pe România Liberă

Un barbat invalid din Republica Moldova, acuzat ca a batut doi politisti si a vandalizat o masina de politie (VIDEO)

Nicolae Ceban, un barbat din Republica Moldova, este acuzat ca ar fi batut doi politisti si pe langa asta, le-ar fi deteriorat si masina. Pe de alta parte, acesta declara ca sunt niste minciuni,.

Cum vor fondatorii campusului antreprenorial Dreamups sa schimbe imaginea mediului de afaceri din Republica Moldova

Dreamups, initiativa apartinand catorva antreprenori din Republica Moldova, a aparut anul acesta si isi propune sa transforme Moldova si Europa de Est intr-un centru al startup-urilor globale. Poate suna ca un obiectiv indraznet, insa Republica Moldova.

Veterani ai razboiului din Republica Moldova, la Alba Iulia, de 1 Decembrie: Ne-am incarcat cu energie romaneasca

Alba Iulia a fost si in 2016 o destinatie pentru sute de romani din Basarabia. Printre acestia s-au aflat si cativa veterani ai sangerosului razboi din anul 1992 de pe teritoriul Republicii Moldova.

Relatia Romaniei cu Republica Moldova, pe ordinea de zi a sedintei CSAT de marti

Presedintele Klaus Iohannis va conduce, marti, sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, care va avea loc la Palatul Cotroceni. Printre subiectele de pe ordinea de zi va fi strategia de actiune, pe termen mediu si lung, privind relatia Romaniei cu Republica Moldova.

Putin actioneaza rapid in Republica Moldova. S-a semnat un protocol de cooperare economica Moscova - Chisinau. Urmeaza o intalnire Putin - Dodon

La Moscova a fost semnat un protocol privind cooperarea economica intre Republica Moldova si Rusia.

Relatia Romaniei cu Republica Moldova, discutata azi in sedinta CSAT

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a fost convocat pentru o sedinta, marti, la ora 11. 00, pe agenda aflandu-se strategia de actiune pe termen mediu si lung privind relatia Romaniei cu Republica Moldova si planul de intrebuintare a fortelor armate ale Romaniei care se trimit la misiuni si operatii in afara teritoriului statului roman in anul 2017.

CSAT discuta, marti, strategia privind relatia cu Republica Moldova

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se va reuni marti, pe ordinea de zi a sedintei figurand subiecte precum strategia de actiune, pe termen mediu si lung, privind relatia Romaniei cu Republica Moldova si planul de intrebuintare a fortelor armate ale Romaniei care se trimit la misiuni si operatii in afara teritoriului statului roman in anul 2017, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale remis redactiei.

FOTO+VIDEO. Atac armat la Universitatea din Ohio. Sunt cel putin opt raniti, dintre care unul in stare critica. Agresorul a fost impuscat mortal

Un individ inarmat a patruns in campusul Universitatii din Ohio si a deschis focul, informeaza luni presa din SUA.

FOTO Asistenta pensionara si imobilizata la pat, taxata de traficantii de aer din Iasi. Au terorizat-o pentru o datorie de cateva sute de lei

O firma din Iasi, care distribuie aparate de oxigen in toata tara, si-a facut de cap ani pe banii Casei Nationale de Asigurari. O ancheta a jurnalistului Catalin Tolontan a aratat ca firma care distribuie aparate de oxigen pacientilor din toata tara ii jecmanea pe oameni pentru greseli birocratice, dar lua bani si de la Casa Nationala de Asigurari.

Miss Moldova 2016, pregatita pentru marea finala Miss World din SUA (FOTO, VIDEO)

Daniela Marin, castigatoarea Miss Moldova 2016, se afla in acest moment in Statele Unite si asteapta cu nerabdare sa-si reprezinte tara in marea finala a concursului Miss World, care se.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )