Libnet.ro
UNICEF

16:00

VIDEO TIFF 2018. in scurt timp aflam numele castigatorilor celei de-a 17-a editii a Festivalului International de Film Transilvania

Adevărul Adevărul,
VIDEO TIFF 2018. in scurt timp aflam numele castigatorilor celei de-a 17-a editii a Festivalului International de Film Transilvania

Pe final de TIFF, dupa noua zile de festival, a sosit si cel mai asteptat moment. in aceasta seara are loc Gala de decernare a premiilor, la Teatrul National din Cluj, cu incepere de la ora 21. continuă pe Adevărul

VIDEO TIFF 2018. Un film din Paraguay a castigat marele premiu al celei de-a 17-a editii a Festivalului International de Film Transilvania

Filmul Mostenitoarele, o productie paraguayana, a castigat Trofeul TIFF 2018, in aceasta seara. Gala de decernare a premiilor are loc la Teatrul National din Cluj.

TIFF 2018. Omagiul adus de actrita Fanny Ardant memoriei Olgai Tudorache

Actrita Fanny Ardant, invitat special al Festivalului International de Film Transilvania TIFF) 2018, s-a intalnit, vineri, pentru prima data cu publicul TIFF, dupa proiectia filmului ce a fost debutul sau in.

TIFF 2018 Ce filme puteti vedea azi la Festivalul International de Film Transilvania

TIFF 2018 continua joi, 31 mai, cu filme precum La Ilamada/Chemarea in Piata Unirii, Dacii liberi la Cinema Florin Piersic, o pelicula despre faimosul regizor Spielberg sau o lectie de viata despre cum a fost viata in Romania ultimului secol - filmul Licu, o poveste romaneasca. la TIFF Lounge veti putea adresa intrebari actorului Vlad Ivanov.

Criza de vaccinuri mpotriva hepatitei B n maternitati. Parintii sunt trimisi sa faca rost singuri de vaccinul care trebuie administrat la scurt timp dupa nastere

Parintii nou-nascutilor sunt trimisi in aceasta perioada sa faca rost singuri de vaccinul impotriva hepatitei B, care in mod normal ar trebui sa fie administrat nou-nascutilor in maternitate, la scurt timp dupa nastere, si este inclus in programul national de imunizari. Reprezentantii maternitatilor Giulesti si Filantropia, cele mai mari din Bucuresti, au confirmat, pentru HotNews. ro, ca vaccinul lipseste in acest moment. Si in multe maternitati din tara, situatia este aceeasi. De achizitia si distribuirea vaccinului se ocupa Directia de Sanatate Publica, insa reprezentantii acestei institutii nu au putut fi contactati de HotNews. ro.

TIFF 2018: Toti ochii pe Gala decernarii premiilor, astazi, de la ora 21.30. Evenimentele si filmele zilei

Pe final de TIFF vine si cel mai asteptat moment al festivalului. in aceasta seara are loc Gala de decernare a premiilor, la Teatrul National din Cluj, cu incepere de la ora 21.

TIFF 2018. Ce vedem astazi la Festivalul International de Film Transilvania. Castigatorul Ursului de Aur, la Cluj

TIFF continua miercuri, 30 mai, cu filme de neratat precum Nu ma atinge-ma, care este proiectat in premiera in Romania dupa ce a castigat Ursul de Aur la Berlin. Un moment special este si spectacolul semnat Gigi Caciuleanu, urmat de documentarul Bobbi Jene.

Ciudatul caz al retinerii unui critic al Kremlinului. William Browder a fost arestat pentru scurt timp in Spania in baza unui mandat Interpol

William Browder, un investitor britanic critic fata de Kremlin si fostul patron al juristului Serghei Magnitki, care a murit in 2009 intr-o inchisoare din Rusia, a fost arestat joi - o scurta perioada de timp - in Spania, unde a existat o confuzie cu privire la un mandat de arestare, relateaza AFP.

Razboi TOTAL in Europa? Decizie de ultim moment luata de NATO: 30.000 de militari, mobilizati in cel mai scurt timp

Alianta Nord-Atlantica intentioneaza sa consolideze capacitatile de reactie rapida, pentru contracararea Rusiei, pregatind o noua structura de interventie de 30. 000 de militari, afirma surse din cadrul.

HOROSCOP. Zodiile care vor da lovitura in cel mai scurt timp

Sapte norocosi din zodiac vor ajunge treptat pe culmile succesului. Nativii zodiilor de mai jos vor fi de nerecunoscut! Sa cunoastem urmatorii oameni ai viitorului! HOROSCOP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )