Libnet.ro
UNICEF

15:15

VIDEO Topul filmelor cu cele mai mari incasari din 2014

Adevărul Adevărul,
VIDEO Topul filmelor cu cele mai mari incasari din 2014

Anul 2014 a fost unul fantastic pentru filmele since-fiction si cele cu supereroi, Transformers: Age of Extinction/ Transformers: Exterminarea siGuardians of the Galaxy/ Gardienii Galaxiei ocupand primele locuri in topul filmelor cu cele mai mari incasari din 2014. continuă pe Adevărul

Transformers 4 filmul cu cele mai mari incasari in 2014 (VIDEO)

2014 s-a dovedit a fi an excelent pentru seria Transformers. Exterminarea este pelicula cu cele mai mari incasari la nivel mondial in anul ce tocmai s-a incheiat. Cel de-al patrulea film al francizei a obtinut.

VIDEO Spectacol la final de an, cele mai frumoase lovituri din 2014 in tenis - Magicienii au impresionat si anul acesta

Nadal, Federer, Djokovic, Dimitrov, Berdych, Murray sau Kyrgios sunt doar cativa din jucatorii care au reusit lovituri senzationale in 2014. Tenisul de camp masculin s-a ridicat la nivelul asteptarilor in acest an, magicienii oferind momente unice. A fost anul in care sportul alb a castigat multi simpatizanti.

VIDEO Spectacol la final de an, cele mai frumoase lovituri din 2014 in tenisul masculin - Magicienii au impresionat si anul acesta

Nadal, Federer, Djokovic, Dimitrov, Berdych, Murray sau Kyrgios sunt doar cativa din jucatorii care au reusit lovituri senzationale in 2014. Tenisul de camp masculin s-a ridicat la nivelul asteptarilor in acest an, magicienii oferind momente unice. A fost anul in care sportul alb a castigat multi simpatizanti.

Telekom, Vodafone si Orange au bifat cele mai mari tranzactii de birouri

Companiile din telecom au realizat cele mai mari tranzactii de birouri anul trecut, cei trei mari jucatori din piata - Telekom, Vodafone si Orange - consolidandu-si activitatile in cladiri noi prin preinchirieri, la care se adauga contracte importante.

Cele mai imprtante evenimente din anul 2015 din judetul Gorj

Construirea unei fabrici de cablaje auto, a noului stadion si intrarea in patrimoniul UNESCO a Ansamblului Monumental Calea Eroilor reprezinta cele mai importante evenimente care ar urma sa aiba loc in anul 2014.

VIDEO. Transformers 4, incasari de 1 miliard de dolari in 2014

In 2014, topul filmelor cu cele mai mari sume contorizate in box office, la nivel global, e dominat de francize, animatii si SF-uri. in cazul Transformers, din miliardul de dolari obtinut, nu mai putin de 300 de milioane de dolari au venit din vanzarea de bilete din China. De altfel, pelicula a fost filmata in Hong Kong si a beneficiat si de prezenta unor actori chinezi.

VIDEO Iarna in imagini de poveste. Cum s-au transformat cele mai frumoase locuri ale Hunedoarei dupa ninsori

Cele mai frumoase locuri din Hunedoara au capatat si mai multa stralucire in urma zapezilor din ultimele zile. Printre acestea se numara manastirea Prislop, unul dintre cele mai iubite asezari din Tara Hategului.

VIDEO Cele mai asteptate filme din 2015

Anul 2015 se anunta a fi unul extrem de important pentru industria cinematografica, ingredientele cheie ale premierelor noului an fiind continuari cu succes garantat, legende ale Hollywoodului, supereroi si efecte speciale. Adevarul va prezinta o lista a celor mai asteptate filme.

Cele mai importante evenimente din judetul Gorj din anul 2014: anchete penale de rasunet, performante sportive si Oscarul in turism

Anul 2014 a fost pentru gorjeni plin de evenimente. Cel mai important a fost deschiderea mall-ului din Targu Jiu, primul centrul comercial de acest fel. Echipa de baschet Energia a produs o mare surpriza, castigarea Cupei Romaniei. De asemenea, unii dintre cei mai importanti gorjeni au fost trimisi in judecata si condamnati.

FOTO Cele mai frumoase imagini din iernile de poveste din Focsani

Pentru cei mai multi dintre noi, sarbatorile de iarna sunt incomplete daca din peisaj lipseste zapada care are darul de a aduce foarte multe bucurii, in special copiilor, dar si neplaceri.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )