Libnet.ro
UNICEF

18:00

Telekom, Vodafone si Orange au bifat cele mai mari tranzactii de birouri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Telekom, Vodafone si Orange au bifat cele mai mari tranzactii de birouri

Companiile din telecom au realizat cele mai mari tranzactii de birouri anul trecut, cei trei mari jucatori din piata - Telekom, Vodafone si Orange - consolidandu-si activitatile in cladiri noi prin preinchirieri, la care se adauga contracte importante. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Topul filmelor cu cele mai mari incasari din 2014

Anul 2014 a fost unul fantastic pentru filmele since-fiction si cele cu supereroi, Transformers: Age of Extinction/ Transformers: Exterminarea siGuardians of the Galaxy/ Gardienii Galaxiei ocupand primele locuri in topul filmelor cu cele mai mari incasari din 2014.

Transformers 4 filmul cu cele mai mari incasari in 2014 (VIDEO)

2014 s-a dovedit a fi an excelent pentru seria Transformers. Exterminarea este pelicula cu cele mai mari incasari la nivel mondial in anul ce tocmai s-a incheiat. Cel de-al patrulea film al francizei a obtinut.

VIDEO Iarna in imagini de poveste. Cum s-au transformat cele mai frumoase locuri ale Hunedoarei dupa ninsori

Cele mai frumoase locuri din Hunedoara au capatat si mai multa stralucire in urma zapezilor din ultimele zile. Printre acestea se numara manastirea Prislop, unul dintre cele mai iubite asezari din Tara Hategului.

Top 10: Cele mai piratate filme in 2014

2014 nu a adus doar cele mai bune filme in cinematografe, dar si cele mai piratate. Revista Variety a trecut in revista porductiile care au fost cele mai furate in anul care tocmai se incheie.

Unul din cele mai grave incendii de vegetatie de la catastrofa din 1983. Peste 40.000 de australieni, sfatuiti sa-si paraseasca locuintele

Incendiile de vegetatie amenintau sambata locuintele din regiunea Adelaide, in sudul Australiei, autoritatile avertizand asupra unuia dintre cele mai grave episoade climatice din regiune de la incendiile.

Cele mai mici dobanzi la credite: topul celor mai ieftine imprumuturi de nevoi personale in lei

Cele mai mici dobanzi la credite. Pentru cei carora li s-au terminat resursele financiare in urma Sarbatorilor de iarna si vor sa contracteze un imprumut bancar pentru acoperirea unor cheltuieli, Adevarul prezinta topul celor mai ieftine credite de nevoi personale in lei.

FOTO Cele mai frumoase imagini surprinse iarna in muntii din Valcea

Cele mai spectaculoase peisaje de iarna pot fi admirate in nordul judetului Valcea, in Muntii Capatanii sau pe Varful Cozia. Imaginile in care predomina albul zapezii te duc cu gandul la iernile de altadata.

FOTO in lumea gheturilor: cele mai frumoase ierni la Marea Neagra. Imaginile de vis au aparut si in Daily Mail

Marea Neagra este locul unde iarna scrie cele mai frumoase povesti in gheata. Lumea ireala creata de anotimpul geros la Constanta a fost admirata de o lume intreaga.

Se schiaza in cele mai bune conditii pe partiile din Sureanu si de la Arieseni

Sezonul sporturilor de iarna si-a intrat din plin in paine pe partiile din alba. Atat in masivul Sureanu cat si la Arieseni, in Apuseni, se schiaza in cele mai bune conditii. Singurul impediment ar fi vremea foarte rece cu temperaturi ce pot scadea sub minus 15 grade celsius. Informatii la zi cu privire la starea partiilor ne sunt oferite de Serviciul Turism al Consiliului Judetean Alba.

Cele mai imprtante evenimente din anul 2015 din judetul Gorj

Construirea unei fabrici de cablaje auto, a noului stadion si intrarea in patrimoniul UNESCO a Ansamblului Monumental Calea Eroilor reprezinta cele mai importante evenimente care ar urma sa aiba loc in anul 2014.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )