Libnet.ro
UNICEF

16:00

VIDEO Cele mai asteptate filme din 2015

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cele mai asteptate filme din 2015

Anul 2015 se anunta a fi unul extrem de important pentru industria cinematografica, ingredientele cheie ale premierelor noului an fiind continuari cu succes garantat, legende ale Hollywoodului, supereroi si efecte speciale. Adevarul va prezinta o lista a celor mai asteptate filme. continuă pe Adevărul

Top 10: Cele mai piratate filme in 2014

2014 nu a adus doar cele mai bune filme in cinematografe, dar si cele mai piratate. Revista Variety a trecut in revista porductiile care au fost cele mai furate in anul care tocmai se incheie.

Comedia troneaza in preferintele romanilor. Top 10 cele mai vizionate filme romanesti

Cele mai vizionate filme romanesti in anul 2014 sunt trei comedii, Selfie, de Cristina Iacob, America, venim, de Razvan Savescu si Cuscrii, de Radu Potcoava. Acestea s-a clasat pe primele trei locuri in preferintele romanilor, conform numarului de spectatori care au intrat in cinematografe.

Cele mai imprtante evenimente din anul 2015 din judetul Gorj

Construirea unei fabrici de cablaje auto, a noului stadion si intrarea in patrimoniul UNESCO a Ansamblului Monumental Calea Eroilor reprezinta cele mai importante evenimente care ar urma sa aiba loc in anul 2014.

VIDEO Cele mai rasiste blockbusterele ale tuturor timpurilor: de la Exodul si Avatar pana la Stapanul inelelor

Fie ca nu au distribuit actori de culoare atunci cand se impunea, scenariul continea remarci jignitoare la adresa acestora sau pur si simplu le-au demonizat sau si-au batut joc de ele, cineastii de la Hollywood au fost criticati de-a lungul timpului pentru productiile cinematografice rasiste. De la distributia din Avatar pana la personajul negru devenit portocaliu in Razboiul stelelor, va prezentam o lista a celor mai rasiste filme.

VIDEO Cele mai frumoase 10 goluri ale lui Messi in 2014: cu ce bilant a incheiat argentinianul anul

Specialistii tind sa concluzioneze ca starul de 27 de ani a avut un an sub asteptari. Totusi, cifrele jucatorului si o selectie impresionanta a reusitelor sale arata ca, de fapt, el a obisnuit lumea cu niste standarde foarte inalte.

VIDEO Spectacol la final de an, cele mai frumoase lovituri din 2014 in tenis - Magicienii au impresionat si anul acesta

Nadal, Federer, Djokovic, Dimitrov, Berdych, Murray sau Kyrgios sunt doar cativa din jucatorii care au reusit lovituri senzationale in 2014. Tenisul de camp masculin s-a ridicat la nivelul asteptarilor in acest an, magicienii oferind momente unice. A fost anul in care sportul alb a castigat multi simpatizanti.

VIDEO Spectacol la final de an, cele mai frumoase lovituri din 2014 in tenisul masculin - Magicienii au impresionat si anul acesta

Nadal, Federer, Djokovic, Dimitrov, Berdych, Murray sau Kyrgios sunt doar cativa din jucatorii care au reusit lovituri senzationale in 2014. Tenisul de camp masculin s-a ridicat la nivelul asteptarilor in acest an, magicienii oferind momente unice. A fost anul in care sportul alb a castigat multi simpatizanti.

Cele mai sigure SUV-uri in 2015

Cele mai sigure SUV-uri in 2015 au fost numite de Institutul pentru Asigurarea Sigurantei Rutiere IIHS), cea mai severa organizatie din lume care testeaza siguranta autoturismelor in caz de accidente, pentru ca reprezinta piata auto americana, unde au loc cele mai grave accidente rutiere din lume.

Cele mai grele ierni din judetul Arad, in 1973 si 2003

Una dintre cele mai grele ierni din ultimii 30 de ani a fost in municpiul si judetul Arad in luna ianuarie a anului 2003. Meteorologii spuneau, la acea vreme ca ninsori similare au mai fost inregistrate in anul 1973.

VIDEO Iarna in imagini de poveste. Cum s-au transformat cele mai frumoase locuri ale Hunedoarei dupa ninsori

Cele mai frumoase locuri din Hunedoara au capatat si mai multa stralucire in urma zapezilor din ultimele zile. Printre acestea se numara manastirea Prislop, unul dintre cele mai iubite asezari din Tara Hategului.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )