Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Trafic blocat pe DN1, la Comarnic, din cauza unei cisterne care a derapat si a acrosat un stalp de electricitate

Adevărul Adevărul,
VIDEO Trafic blocat pe DN1, la Comarnic, din cauza unei cisterne care a derapat si a acrosat un stalp de electricitate

Traficul pe DN1, pe sensul de urcare, este blocat miercuri, 13 noiembrie, din cauza unei cisterne care a derapat intr-o curba din dreptul orasului Comarnic. Cisterna este plinca cu 20 de tone de motorina si 11 tone de benzina. continuă pe Adevărul

EmmanuelMacron si PANTALONII BUCLUCASI: La vizita in China, presedintele francez a facut spectacol din cauza unei probleme de CROIALA (VIDEO)

Vizitaoficiala a lui EmmanuelMacroninChinaa fost una cu nabadai pentru presedintele francez. La sosirea la palatul prezidential, Macron nu s-a putut concentra deloc pe discu.

Din cauza Brexitului, Tesla a ales Germania si nu Marea Britanie pentru prima sa fabrica din Europa

Marea Britanie si-a ratat sansa de a gazdui prima fabrica din Europa a constructorului auto american Tesla din cauza Brexitului, a declarat miercuri directorul general de la Tesla, Elon Musk.

Raliul Australiei a fost anulat din cauza incendiilor de vegetatie

Raliul Australiei, ultima etapa a Campionatului Mondial, programata in week-end, a fost anulat, din cauza incendiilor de vegetatie, informeaza lequipe. fr.

Evaziune uriasa in constructii. Statul pierde lunar un miliard de lei din cauza antreprenorilor certati cu legea

Evaziune uriasa in constructii. Statul pierde lunar un miliard de lei din cauza lacomiei antreprenorilor certati cu legea, scrie cotidinul national Jurnalul. in conditiile in care, afaceristii din.

Iohannis: Intrarea in Spatiul Schengen, ridicarea MCV-ului, si locul din Consiliul de Securitate al ONU, ratate din cauza PSD-ului (VIDEO)

Intrarea in Spatiul Schengen, ridicarea MCV-ului, si obtinerea unui loc in Consiliul de Securitate al ONU Spatiul Schengen au fost ratate din cauza politicii catastrofale, diletante si neavenite a.

Accident neobisnuit intr-o comuna din Dambovita, din cauza unui porc mistret. Soferul a fost grav ranit

Accident neobisnuit intr-o comuna din Dambovita, din cauza unui porc mistret! Soferul unei masini a fost ranit dupa ce a lovit mortal animalul aparut parca de nicaieri, in fata masinii. in urma.

Masuri impotriva difteriei in 5 judete din Romania. Adrian Streinu-Cercel: Din cauza campaniilor anti-vaccinare s-a ajuns la astfel de situatii

EXCLUSIV ONLINE Ministerul Sanatatii a pus in alerta 5 judete din tara, dupa ce in Ucraina s-au inregistrat cazuri de diferie, considerata eradicata la nivel mondial. in judetele Botosani,.

WRC: Raliul Australiei, anulat din cauza incendiilor de vegetatie

Organizatorii Raliului Australiei au anuntat marti anularea acestei probe, ultima din actuala editie.

Stare de urgenta in Australia din cauza riscului producerii unui incendiu de proportii

Autoritatile din statele australiene Queensland si New South Wales au decretat luni stare de urgenta, intrucat zona de est a tarii este amenintata de izbucnirea unui incendiu catastrofal de vegetatie, potrivit Reuters, scrie Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )